Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακοί Αγώνες: "Πάγωσε" το όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη για μετάλλιο!

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε

27 Ιουλίου 2021 11:08
Ολυμπιακοί Αγώνες:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πάλεψε γενναία η Μαρία Σάκκαρη, αλλά υποκλίθηκε στα… σημεία με την Ελίνα Σβιτολίνα (Ουκρανία, Νο «6») με 2-1 σετ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, νούμερο 19 στον κόσμο, πήρε το πρώτο σετ 7-5 με φοβερή ανατροπή, αλλά έχασε τα δύο επόμενα με 6-3 και 6-4 και ολοκλήρωσε την παρουσία της στο απλό γυναικών των Ολυμπιακών Αγώνων εστιάζοντας πλέον στο μικτό διπλό με παρτενέρ τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Το πρώτο σετ άρχισε άσχημα αλλά ολοκληρώθηκε ονειρεμένα για την Σάκκαρη. Βρέθηκε να χάνει με 0-3 και 1-4 από τη Σβιτολίνα, αλλά με ένα εντυπωσιακό 4-0 σερί στα γκέιμ πέρασε μπροστά και παρότι η αντίπαλός της ισοφάρισε ξανά με μπρέικ (5-5), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε το τρίτο της μπρέικ στο πρώτο σετ και το κέρδισε με 7-5.

Ολυμπιακοί Αγώνες: 'Πάγωσε' το όνειρο της Μαρίας Σάκκαρη για μετάλλιο!

Στο δεύτερο σετ η Σβιτολίνα έκανε νωρίς το μπρέικ και έφτασε στην κατάκτησή του με 6-3, παρότι η Σάκκαρη έφτασε σε μπρέικ πόιντ στο ένατο γκέιμ, αλλά δεν κατάφερε να το κερδίσει.

Στο τρίτο σετ η Ουκρανή έκανε επίσης γρήγορα το μπρέικ, η Ελληνίδα απάντησε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα (3-3), αλλά εκνευρισμένη από τα διαδοχικά λάθη της επόπτριας έχασε τη συγκέντρωσή της και υπέστη νέο μπρέικ. Έφτασε αμέσως μετά σε μπρέικ πόιντ, αλλά δεν το αξιοποίησε (3-5) και έχασε με 6-4.

Άννα Ελεφάντη: «Για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού» - Η οργισμένη ανακοίνωση της ΝΔ

Την οργισμένη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το tweet που έκανε η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος, Άννα Ελεφάντη, στο twitter, με αφορμή τη μη προβολή από πλευράς της ΕΡΤ των βίντεο από τις προσπάθειες αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η κυρία Ελεφάντη, έγραψε χαρακτηριστικά: «Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού».

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για «πόλεμο λάσπης άνευ ορίων» και επικρίνει τον Αλέξη Τσίπρα, ότι «δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

«Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιος του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ.Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Αννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ.Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν».

«Τι κάνεις αυτήν τη στιγμή;»: Οι φωνές από το κοντρόλ στην ΕΡΤ για τον Λευτέρη Πετρούνια

Τον γύρο των social media κάνει ένα βίντεο αναφορικά με τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Τόκιο 2020» της ΕΡΤ, κι ενώ ο διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Γιώργος Λυκουρόπουλος ζητούσε συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια, η δημοσιογράφος δίπλα του επέμενε να αναφέρεται στην Κατερίνα Στεφανίδη και να ρωτάει γιατί δεν έγινε το ίδιο με εκείνη.

Ωστόσο, εκείνη την ώρα ακούστηκαν κάποιες φωνές από το κοντρόλ να λένε: «Τι κάνεις αυτήν τη στιγμή;».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share