Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

Νέος... Πετρούνιας ο Γκιώνης: Η ΕΡΤ δε μετέδωσε ούτε το δικό του αγώνα

Τα ρίχνει ξανά στους Ιάπωνες η Δημόσια Τηλεόραση

25 Ιουλίου 2021 09:28
Νέος... Πετρούνιας ο Γκιώνης: Η ΕΡΤ δε μετέδωσε ούτε το δικό του αγώνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναγιώτης Γκιώνης είχε ξεκινήσει εξαιρετικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες και σήμερα (25/7) στις 8:45 ώρα Ελλάδος θα έπαιζε το δεύτερο παιχνίδι του με τον Αιγύπτιο Σαλέχ, αλλά η ΕΡΤ τελικά δεν προέβαλε το ματς.

Όπως αναφέρει η ομοσπονδία πινγκ πονγκ, η Δημόσια Τηλεόραση την ενημέρωσε πως το φταίξιμο ανήκει εκ νέου στους Ιάπωνες, αλλά η ουσία είναι πως για ακόμη μια φορά δεν μπορούμε να δούμε τον αγώνα ενός Έλληνα αθλητή, όποιες κι αν είναι οι πιθανότητές του για ένα μετάλλιο.

«Δυστυχώς μόλις ενημερωθήκαμε από δημοσιογράφους της ΕΡΤ ότι τελικά δεν μεταδίδεται ο αγώνας του Παναγιώτη Γκιώνη! Μας τονίστηκε σαν εξήγηση ότι τελικά οι Ιάπωνες δεν έδωσαν το οκ στη δημόσια τηλεόραση για να μεταδώσει ματς από το τραπέζι 3! Ο αγώνας αρχίζει σε ελάχιστα λεπτά...» αναφέρει η ομοσπονδία στο facebook.

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (24/7) προκλήθηκε τεράστιος σάλος με τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό των κρίκων.

Η εξήγηση για τη μετάδοση του αγώνα του Πετρούνια

Η ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και προανήγγειλε κι επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.

Στο πλαίσιο της εκπομπής Τόκιο 2020, ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, υποστήριξε ότι κανείς δεν περίμενε το ατόπημα της ιαπωνικής παραγωγής να μη δείξει την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων και για αυτό το λόγο δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για τον Λευτέρη Πετρούνια.

«Μεταφέραμε κι εγώ προσωπικά στον Λευτέρη, τη συγγνώμη και την κατανόηση, να καταλάβει ότι δεν υπήρχε καμία πρόθεση από πλευράς ΕΡΤ, να γίνει αυτό που έγινε και να μην μεταδοθεί ζωντανά η προσπάθειά του, που είναι κι αλάνθαστη, φανταστική προσπάθεια, τη δείξαμε μετά διορθώνοντας ένα τεχνικό λάθος. Μεταφέραμε στο περιβάλλον του Λευτέρη Πετρούνια και τη Βασιλική Μιλλούση, τους οποίους έχουμε προσκαλέσει πολλές φορές εδώ, να κατανοήσουν ότι δεν υπήρχε πρόθεση, ως αίσθηση συγγνώμης απέναντι στο περιστατικό”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Λυκουρόπουλος.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share