Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μαρία Σάκκαρη: Στο πλευρό της ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Η σχέση τους και ο πανηγυρισμός στο Roland Garros

Η τενίστρια είναι ζευγάρι με τον γιο του πρωθυπουργού!

7 Ιουνίου 2021 19:36
Μαρία Σάκκαρη: Στο πλευρό της ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Η σχέση τους και ο πανηγυρισμός στο Roland Garros
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Σάκκαρη έγραψε τη δική της ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη Ελληνίδα τενίστρια που περνά στα προημιτελικά μεγάλης διοργάνωσης, «συντρίβοντας» τη Σοφία Κένιν στον 4ο γύρο.

Στο γήπεδο, μάλιστα, βρισκόταν μέχρι και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο γιος του πρωθυπουργού είναι στο πλευρό της Σάκκαρη, με τους δύο να έχουν έρθει πολύ κοντά.

Η παρουσία του εκεί, μάλιστα, δεν οφειλόταν μόνο στην αγάπη του στο τένις αλλά έκρυβε και άλλους λόγους. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, τους τελευταίους πέντε μήνες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρίσκεται σε σχέση με την Μαρία Σάκκαρη. Κάπως έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει σήμερα από το πλευρό της.

Πώς γνωρίστηκαν Σάκκαρη και Μητσοτάκης;

Η Μαρία Σάκκαρη διάγει εξαιρετική περίοδο φόρμας και προελαύνει στο Παρίσι, παίζοντας υψηλού επιπέδου τένις στα κορτ του Roland Garros, στο οποίο συνεχίζει ακάθεκτη.

Στο πλευρό της, εκτός από ολόκληρη την Ελλάδα που τη στηρίζει στις προσπάθειές της για να σηκώσει ψηλά τη σημαία του ελληνικού αθλητισμού, έχει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον γιο του πρωθυπουργού, με τον οποίο διατηρεί προσωπική σχέση. Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στον στρατό, υπηρετώντας στον Εβρο, βρίσκεται στο Παρίσι και παρακολουθεί από κοντά τις προσπάθειες της κορυφαίας Ελληνίδας τενίστριας.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης

Ο περισσότερος κόσμος τον «γνώρισε» την ημέρα των εθνικών εκλογών του 2019, όταν δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του στο άκουσμα του πατέρα του που ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη νίκη στις εκλογές. «Είναι ένα ευαίσθητο παιδί, αλλά ταυτόχρονα δυνατό και συνειδητοποιημένο», σχολιάζουν άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια Μητσοτάκη.

Εξάλλου, είχε την τύχη να μεγαλώσει δίπλα σε έναν από τους σημαντικότερους σύγχρονους πολιτικούς της χώρας μας και να ακούει τις αναλύσεις, τις εκτιμήσεις και τις ιστορικές αναφορές του. Στον παππού του, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, του οποίο έχει και το όνομα, δηλώνοντας πάντα υπερήφανος γι' αυτό. Το γεγονός αυτό, αλλά και «η συγκροτημένη πολιτική σκέψη του πατέρα του», όπως αναφέρουν πρόσωπα που τον γνωρίζουν, τον βοήθησαν να διαμορφώσει και ο ίδιος πολιτική αντίληψη. Δεν είναι τυχαίο πως ο νεαρός Κωνσταντίνος, σύμφωνα και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ο πιο αυστηρός κριτής του, ενώ έχει πάρει το καυστικό χιούμορ του παππού του. Ο κ. Μητσοτάκης, μάλιστα, στην πρόσφατη επίσημη επίσκεψή του στο Ισραήλ τον πήρε μαζί του (ύστερα από πρόσκληση του πρωθυπουργού του Ισραήλ) και στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε το ζεύγος Νετανιάχου στον Έλληνα πρωθυπουργό και την σύζυγό του στην Ιερουσαλήμ, παρόντες ήταν και οι γιοι τους. «Συγκαταλέγεται σους νέους ανθρώπους που τάχθηκε ανοιχτά υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα», σχολιάζουν άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share