Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

ΠΑΟΚ: Καρέ καρέ οι τρελοί πανηγυρισμοί των οπαδών του - Τα μπουγελώματα στην κάμερα

Τρελό γλέντι τίτλου στη Θεσσαλονίκη

23 Μαΐου 2021 07:40
ΠΑΟΚ: Καρέ καρέ οι τρελοί πανηγυρισμοί των οπαδών του - Τα μπουγελώματα στην κάμερα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο ΠΑΟΚ είναι Κυπελλούχος Ελλάδας για 8η φορά στην ιστορία του, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να έχει κερδίσει τον Ολυμπιακό στον τελικό, προκαλώντας... ντελίριο στη Θεσσαλονίκη μεταξύ των οπαδών του.

Μάλιστα ορισμένοι από αυτούς, πήγαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριο Βενιζέλος, λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή για την Θεσσαλονίκη, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες, αλλά και να τραγουδήσουν συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας, με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η υποδοχή στο Λευκό Πύργο

Χιλιάδες κόσμου μαζεύτηκε στο Λευκό Πύργο για το γλέντι του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, προκαλώντας… χαμό στη συμπρωτεύουσα.

Η νύχτα έγινε μέρα στη Θεσσαλονίκη, με τους φίλους της ομάδας να γιορτάζουν την κατάκτηση του 8ου Κυπέλλου στην ιστορία της ομάδας τους.

Η ιδιαίτερη τοποθέτηση του Πάμπλο Γκαρσία και... το μπουγέλο

Εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του τελικού στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ, ο προπονητής του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία.

«Αυτό είναι για τη Λάουρα, τη γυναίκα μου, την οικογένεια μου, για όλον τον κόσμο, που πάντα μας στήριζε, είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί κάναμε χαρούμενο τον κόσμο. Αυτό είναι και για το Νάσο, για πολλά παιδιά που δεν είναι μαζί μας. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά, έκαναν πολύ καλό παιχνίδι. Θα συνεχίσουμε».

Για τα σημεία στα οποία έδωσε προσοχή κατά τη διάρκεια του αγώνα:

«Ξέραμε πολύ καλά ότι ήταν ένας δύσκολος αντίπαλος, παίξαμε πολλές φορές με αυτήν την ομάδα, αλλά όλο αυτό είναι ο καρπός της προσπάθειας των ποδοσφαιριστών. Πρωταθλητής είναι όποιος πέφτει και ξανασηκώνεται. Έχει κόσμο που δουλεύει έως και 12 ώρες τη μέρα, για να φέρει ψωμί στο σπίτι του, γιατί αυτοί είναι οι πρωταθλητές, ο κόσμος του ΠΑΟΚ».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share