Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (1-1): Δεν "Χ"άρηκε κανείς (Video)

Μοιρασιά στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

11 Απριλίου 2021 19:37
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ (1-1): Δεν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Super League: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προηγήθηκε αλλά ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τα πάντα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Οι Θεσσαλονικείς μπορεί να είχαν το πάνω χέρι στην αναμέτρηση όμως στάθηκαν άτυχοι στο 5ο λεπτό αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι μετά την κοντινή προσπάθεια του Σφιντέρσκι και την επέμβαση του Παπαδόπουλου.

Λίγα λεπτά μετά, στο 12′, ήταν η σειρά των γηπεδούχων να πλησιάσουν στο γκολ αλλά ο Πασχαλάκης πρόλαβε να διορθώσει το λάθος του, με το ματς να έχει καλό ρυθμό αλλά και αναγκαστική αλλαγή, με τον Φερνάντεθ να αφήνει τη θέση του στον Ριέρα στο 16′. Στο 22′ ο ΠΑΟΚ είχε δεύτερο δοκάρι και μάλιστα ξανά με τον Σφιντέρσκι, αυτή τη φορά στην κεφαλιά που έκανε, για να ακολουθήσει στο επόμενο λεπτό η ευκαιρία με το σουτ του Τζόλη.

Πώς κύλησε το δεύτερο ημίχρονο

Το παιχνίδι ήταν ωραίο παρά το γεγονός ότι δεν είχε γκολ, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήρθαν κι αυτά. Στο 56′ ο Σφιντέρσκι με σουτ εντός περιοχής είδε τη μπάλα να πάει δοκάρι και μέσα, με τους ασπρόμαυρους να παίρνουν το προβάδισμα (0-1). Ένα προβάδισμα που δεν κράτησαν ούτε για 10 λεπτά όμως, αφού στο 65′ ο Μουνάφο εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων και από κοντά έγραψε το 1-1.

Σκορ που έμεινε ως το τέλος, αφού ο ΠΑΟΚ μπορεί να προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πλησιάσει και φυσικά να βάλει δεύτερο γκολ. Και αφού δεν νίκησε, η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία είναι μαζί με την ΑΕΚ στην 3η θέση - η οποία έφυγε με το τρίποντο από το Κλεάνθης Βικελίδης -, στο -3 από τον Άρη που είναι στη 2η.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρεθ, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο (78′ Μπελόκ), Τιλίκα (78′ Κρέσπι), Φερνάντεθ (16′ Ριέρα), Σίτο (67′ Ιγκλέσιας), Μπαράλες.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μπαμπά, Κόστα, Σβαμπ (76′ Κρμέντσικ), Α. Ζίβκοβιτς, Ουάρντα (83′ Μουργκ), Τζόλης (58′ Ελ Καντουρί), Σφιντέρσκι.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share