Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: Ανατροπή του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ και νίκη... ανάσα! (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

3 Απριλίου 2021 19:21
Super League: Ανατροπή του ΟΦΗ κόντρα στον ΠΑΣ και νίκη... ανάσα! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Super League: Ο ΟΦΗ αναδείχθηκε νικητής (2-1) στο καθοριστικό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας με 3 βαθμούς από τον Παναιτωλικό και 4 από την ΑΕΛ. Νωρίτερα στο Περιστέρι ο Απόλλων Σμύρνης «τσίμπησε» το βαθμό από τον Ατρόμητο.

Το ματς

Μόλις στο 4’ ο Γρίβας απείλησε με δυνατό σουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης πήγε να κλέψει την μπάλα από τον Βάτερμαν, με τον διαιτητή να καταλογίζει επιθετικό φάουλ.

Στο καπάκι, ο Πέερσμαν απομάκρυνε σαν από μηχανής θεό το σουτ του Σαρδινέρο, ενώ στο 14΄ ξανά ο Πέερσμαν, παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ με κεφαλιά στην προσπάθειά του να απομακρύνει μια σέντρα.

Στο 23’, ο Κάργας έσωσε ξανά τον ΠΑΣ σε δύσκολη φάση μέσα στην περιοχή του, ενώ από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε.

Ωστόσο στο 45+2’, ο Σάλιακας έβγαλε εξαιρετική σέντρα, ο Ελευθεριάδης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βάτερμαν, όμως ο Παμλίδης πήρε το ριμπάουντ και ανενόχλητος έκανε το 1-0.

Μόλις στο 52’ και ενώ ουσιαστικά δεν είχε δημιουργηθεί καμία φάση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κάργας με ένα ολέθριο λάθος «χάρισε» την μπάλα στον Σαρδινέρο, ο οποίος με την σειρά του «κρέμασε» με αριστουργηματικό τρόπο τον Λοντίγκιν. Μπορεί οι γηπεδούχοι να ισοφάρισαν σε 1-1, όμως το σοκ για τον ΠΑΣ δεν είχε ακόμα τελειώσει.

Πιο συγκεκριμένα, στο 62’ ο Κάργας έκανε χέρι, ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Σολίς να νικά τον Λοντίγκιν (2-1) και να ξεσπά σε δάκρυα! Στη συνέχεια το ματς έγινε ροντεό με χαρακτηριστικότερη ευκαιρία το χαμένο τετ-α-τετ του Φερέιρα, με τον παίκτη του ΟΦΗ να τραυματίζεται στον οπίσθιο μηριαίο και να αποχωρεί με φορείο.

ΟΦΗ (Νιόπλιας): Βάτερμαν, Λυμπεράκης, Βούρος, Διαμαντής, Μαρινάκης, Σακόρ, Μεγιάδο, Σολίς (76’ Μπαλογιάνης), Στάρτζεον (82’ Νοικοκυράκης), Γρίβας (46’ Φερέιρα (90’ Βαφέας)), Σαρδινέρο.

ΠΑΣ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Πέερσμαν, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης, Μπρένερ (58’ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (46’ Νάουμετς), Παμλίδης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share