Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Super League: «Κανονιές» Ολυμπιακού στη Λαμία πριν την Άρσεναλ! (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

7 Μαρτίου 2021 17:35
Super League: «Κανονιές» Ολυμπιακού στη Λαμία πριν την Άρσεναλ! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Super League: Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα 3-0 της Λαμίας στο Καραϊσκάκη και πλέον κοιτάζει το ματς των "16" του Europea League απέναντι στην Άρσεναλ. Σε... πελάτη του ΠΑΣ Γιάννενα έχει εξελιχθεί φέτος ο Παναθηναϊκός, καθώς οι Πράσινοι έχασαν για τρίτη φορά μέσα σε 16 ημέρες από τους Γιαννιώτες!

Οι Πειραιώτες καθάρισαν τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο, μιας και τα γκολ των Μπρούμα, Φορτούνη, Ελ Αραμπί σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο. Στο δεύτερο οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν στο ρελαντί και διατήρησαν το υπέρ τους σκορ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με διάθεση να καθαρίσει νωρίς το παιχνίδι, με κύριο εκφραστή αυτών προσπαθειών των Μπρούμα, ο οποίος έδειξε ότι είναι σε περίοδο μεγάλου φορμαρίσματος.

Ο Πορτογάλος απείλησε στο 4' και στο 8' άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πειραιά με πολύ όμορφο τρόπο, μετά από συνεργασία Βαλμπουενά-Φορτούνη. Πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, oι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο γκολ.

Μετά από λάθος του Πίτι, που έδιωξε πάνω στον Φορτούνη, η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε με τα πόδια σχεδόν πάνω στη γραμμή, στη συνέχεια ο Φορτούνης έγινε κάτοχος της μπάλας και με γλυκό πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα των Πειραιωτών για το 2-0.

Όσο τυχερός όμως ήταν ο Ολυμπιακός στα πρώτα δέκα λεπτά τόσο άτυχος στάθηκε στη συνέχεια, λόγω του τραυματισμού του Μπα που έφερε τον Σίλβα στο παιχνίδι και τον Εμβιλά να οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον Παπασταθόπουλο, ο οποίος λίγα λεπτά αργότερα ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο.

Παρ' όλα αυτά έσφιξε δόντια και συνέχισε, η κατάσταση όμως προκάλεσε προβληματισμό στον Πέδρο Μαρτίνς λόγω του προβλήματος του Ολυμπιακού στα στόπερ ενόψει Άρσεναλ, μιας και ο Σεμέντο έχει τεθεί νοκ άουτ.

Οι γηπεδούχοι δεν έριξαν ρυθμό. Συνέχισαν να πιέζουν τη Λαμία με την τριπλέτα Βαλμπουενά, Μπρούμα, Φορτούνη να βγάζει συνεργασίες.

Ο τελευταίος δε παραλίγο να σημειώσει και δεύτερο προσωπικό γκολ μετά από μπαλιά του Μπουχαλάκη στο 31'. Δύο λεπτά αργότερα όμως ο Ολυμπιακός βρήκε και τρίτο γκολ. Ο Σίλβα άνοιξε προς τα αριστερά, ο Ρέαμπτσιουκ σέντραρε και ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά έκανε το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε εξαιτίας των πολλών αλλαγών που έκαναν οι δύο προπονητές. Η μονοτονία έσπασε στο 76' όταν είδαμε τον Χασάν να βρίσκει τον Ραντζέλοβιτς μέσα στην περιοχή, αλλά το πλασέ του Σέρβου πέρασε για λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα (18' Σίλβα), Ρέαμπτσιουκ – Μπουχαλάκης (56' Μασούρας), Εμβιλά, Φορτούνης (46' Χασάν), Βαλμπουενά (56' Ανδρούτσος), Μπρούμα, Ελ Αραμπί (62' Ραντζέλοβιτς)

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου): Θεοδωρόπουλος, Μαντζρεκάρ, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Παλαβαντισβίλι, Μπιάρνασον, Προβυδάκης (55' Κωστίκα), Πίτι (62' Μπουλούλης), Ρόμανιτς, Βασιλακάκης

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share