Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Euroleague: Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό

Το σκορ έληξε 94-79

5 Μαρτίου 2021 23:05
Euroleague: Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό

Euroleague: Από ότι φαίνεται ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιστρέψει το σερί ηττών που είχε στα τελευταία παιχνίδια μετά την τελευταία νίκη που έκανε.

Σημειώνεται ότι η Μπάγερν κατάφερε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό με μικρή διαφορά με τον δεύτερο να σημειώνει μία τρίτη ήττα.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός μετά από 7 σερί ήττες "έσπασε" την κατάρα και σημείωσε μία νίκη απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα με το σκορ να λήγει στο 94-79.

Euroleague: Αναλυτικά ο αγώνας

Ο Ερυθρός Αστέρας ήταν αυτό που χρειαζόταν ο Ολυμπιακός για να αντιδράσει και μετά από 7 σερί ήττες να φτάσει σε μια σχετικά εύκολη νίκη με 94-79 που του δίνει κυρίως ψυχολογική ανάσα. Ξεχώρισε ο ΜακΚίσικ.
Επιτέλους αντίδραση για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να έχει χαθεί το τρένο των πλέι-οφ, όμως οι Πειραιώτες ήθελαν... απεγνωσμένα τη νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε να σταματήσουν το ιστορικά κακό σερί των εφτά ηττών.

Η εικόνα των «ερυθρόλευκων» δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και σίγουρα φάνηκαν ξανά τα προβλήματα της ομάδας, όμως η δουλειά έγινε και ο Ολυμπιακός κέρδισε τους Σέρβους (94-79) για να ανέβει στο 12-16 και να ρίξει τους αντιπάλους του στο 7-21.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε η μεγάλη εμφάνιση του Σακίελ ΜακΚίσικ, που ήταν... παντού στο παρκέ (20 πόντοι με 4/5 τρίποντα). Πολλές βοήθειες έδωσε ο Σάσα Βεζένκοφ (17 πόντοι, 26 ranking), καλός και ο Κώστας Σλούκας (14 πόντοι, 7 ασίστ).

Από τους ηττημένους, που είχαν μόνο 1-2 καλά διαστήματα σε όλη την διάρκεια του αγώνα, πάλεψε ο έμπειρος Μάρκο Σιμόνοβις (19 πόντοι).

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share