Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: "Χ"-ιονοστιβάδα πλάκωσε τον Άρη

Το σκορ έληξε 0-0

14 Φεβρουαρίου 2021 17:17
Super League:

Super League: Πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό όπου καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να πάρει το πάνω χέρι στον αγώνα.

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου ήταν να διεξαχθεί ο αγώνας ανάμεσα στη Λάρισα και την ΑΕΚ όπου και αναβλήθηκε λόγω ισχυρής χιονόπτωσης.

Συγκεκριμένα ο Παναιτωλικός αλλά ούτε και ο Άρης κατάφεραν να πάρουν τον αγώνα με αποτέλεσμα να λήξει ισόπαλος και το σκορ να είναι στο 0-0.

Super Leauge: Αναλυτικά ο αγώνας

Λευκή ισοπαλία στο κατάλευκο Βικελίδης πήρε ο Παναιτωλικός από τον Αρη (0-0), που δίνει την ευκαιρία σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να τον πιάσουν στη δεύτερη θέση.

Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και το άψογο αμυντικό πλάνο του Παναιτωλικού, οδήγησαν τον Άρη σε απώλεια βαθμών στο χιονισμένο «Κλ. Βικελίδης».

Οι φιλοξενούμενοι του Τραϊανού Δέλλα διαχειρίστηκαν με πολύ αποτελεσματικό τρόπο την αναμέτρηση και περιόρισαν τις δυνατότητες του Άρη, από τον οποίο έλειψαν αισθητά ο καθαρόαιμος επιθετικός (ο Μήτρογλου μπήκε στο 70' ενώ μέχρι τότε αγωνίστηκαν ως φορ αρχικά ο Μαντσίνι και έπειτα ο Σίλβα) και ένας αμυντικός χαφ με μεγαλύτερη ένταση (απουσίαζαν Τζέγκο και Ματίγια). Μάλιστα, η απουσία ανάπτυξης από τους Σάσα και Κάτσε ανάγκαζε τον Μπρούνο Γκάμα να κινείται χαμηλά στο κέντρο ώστε να «χτίσει» αυτός το παιχνίδι των γηπεδούχων.

Ο Άρης, πάντως, βρήκε γκολ στο 7', μετά από λάθος του Τσότσαλιτς και άμεση ολοκλήρωση της επίθεσης από τους Γκάμα (σκόρερ) και Μπερτόγλιο, όμως ο βοηθός υπέδειξε οφσάιντ και ο VAR Μανούχος επιβεβαίωσε την υπόδειξη.

Το παιχνίδι είχε ελάχιστες φάσεις, με τον Κνετ να αποκρούει σταθερά τα σουτ των Μπερτόγλιο (21'), Γκάνεα (73') και Γκάμα (90'), αλλά και τη σκαστή κεφαλιά του Μπρούνο (61'). Ο Παναιτωλικός επιχείρησε σταδιακά να προωθήσει παίκτες με αντεπιθέσεις προς την περιοχή του Άρη, όμως οι τελικές επιλογές των Αγρινιωτών «πρόδιδαν» κάθε επιθετική φιλοδοξία.

Το τελικό, ψυχρό - κατά τον καιρό της Θεσσαλονίκης - 0-0, είναι ένας χρυσός βαθμός για τον Παναιτωλικό και ένας βαθμός που για τον Άρη σημαίνει περισσότερο... ανταγωνισμό για τη δεύτερη θέση.

Πηγή: sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share