Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κύπελλο Ελλάδος: "Πάτησε" τον Αστέρα Τρίπολης ο Άρης

Το σκορ έληξε 2-0

4 Φεβρουαρίου 2021 19:35
Κύπελλο Ελλάδος:

Κύπελλο Ελλάδος: Ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Άρη όσο και αν προσπάθησε με τον δεύτερο να αρπάζει την ευκαιρία. Επίσης ο Βόλος και ο ΟΦΗ κατάφεραν να έρθουν ισοπαλία με το σκορ να λήγει στο 1-1.

Συγκεκριμένα ο Άρης κατάφερε να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης με τον δεύτερο να μην καταφέρνει να αποδώσει αρκετά στον αγώνα και να δώσει ελεύθερα τον αγώνα στον πρώτο με το σκορ να λήγει 0-2.

Κύπελλο Ελλάδος: Αναλυτικά ο αγώνας

Το... πάθημα του πρωταθλήματος, έγινε μάθημα για τον Άρη που πέρασε από την Τρίπολη (0-2) με τα γκολ των Δημήτρη Μάνου και Ματέο Γκαρσία να... σφραγίζουν - και τυπικά - το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

To γκολ του Δημήτρη Μάνου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου απλοποίησε την υπόθεση πρόκριση για τον Άρη, με τον Ματέο Γκαρσία να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα φέτος και τους Κίτρινους να τσεκάρουν... εισιτήριό του για τους «8» του Kυπέλλου Ελλάδος με συνολικό σκορ πρόκρισης 0-4 γκολ (είχε προηγηθεί το 2-0 του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Μίλαν Ράσταβατς και ο Άκης Μάντζιος προχώρησαν σε ορισμένες αλλαγές στις συνθέσεις των δύο ομάδων, έχοντας στο μυαλό του και τα παιχνίδια πρωταθλήματος που ακολουθούν. Οι Θεσσαλονικείς έχοντας και το υπέρ τους σκορ από το πρώτο παιχνίδι, έπαιξαν πιο απελευθερωμένα και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες στα καρέ του Παπαδόπουλου. Κύριος εκφραστής αυτών ήταν ο Μπερτόγλιο (του ακυρώθηκε και γκολ στο 6') που και πάλι ήταν από τους καλύτερους σε απόδοση για την ομάδα του.

Οι Αρκάδες όπως και στο πρόσφατα παιχνίδι πρωταθλήματος, έτσι και σήμερα, είχαν ένα χαμένο ημίχρονο, μη μπορώντας να φτιάξουν φάσεις μπροστά από τα καρέ του Κουέστα (επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια του Άρη). Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Άρης πέτυχε το ζητούμενο με τον Μάνο να πετυχαίνει το 2/2 στα γκολ στην Τρίπολη και κάπου εκεί όλα έγιναν πιο απλά για τους Κιτρινόμαυρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάντζιος προτίμησε να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που ήταν επιβαρυμένοι από τα σερί παιχνίδια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Ματέο Γκαρσία σε μία από τις μετρημένες καλές στιγμές της επανάληψης να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό στη φετινή σεζόν, σε ένα ακόμα καλό νέο για τον Μάντζιο, πλην φυσικά της πρόκρισης.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share