Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Super League: «Τσίπμησε» βαθμό ο Παναιτωλικός με 10 παίκτες - Μοιραίος για τον Βόλο ο Ουάρντα (Video)

Δείτε τις καλύτερες φάσεις

13 Δεκεμβρίου 2020 20:25
Super League: «Τσίπμησε» βαθμό ο Παναιτωλικός με 10 παίκτες - Μοιραίος για τον Βόλο ο Ουάρντα (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Super League: Στο 0-0 έμειναν Παναιτωλικός και Βόλος, με τον Παναιτωλικό να κερδίζει τον βαθμό παρά το γεγονός ότι έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 28' λόγω αποβολή του Τζανακάκη. Έχασε πέναλτι για τον Βόλο ο Ουάρντα στο 60'. Ενώ, η ΑΕΚ με καυτό Καρίμ νίκησε σε αγώνα θρίλερ με 4αρα τον Απόλλωνα.

Και οι δύο ήθελαν τους τρεις βαθμούς της νίκης, αφού ο Βόλος έχει να κερδίσει από τις 17 Οκτωβρίου, ενώ ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη την περασμένη αγωνιστική επικρατώντας 2-1 της ΑΕΛ. Η ομάδα της Μαγνησίας είναι στην 6η θέση με 15 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός είναι 12ος με 8β.

Στο 59΄ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι το οποίο πήρε ο Περέα σε ανατροπή του μέσα στην περιοχή από τον Περέιρα, όμως ο Μελίσσας απέκρουσε την εκτέλεση του Ουάρντα και κράτησε το μηδέν για την εστία του Παναιτωλικού.

Στο 69' ο Βόλος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρι, με το σουτ του Δουβικα, από το γύρισμα του Περέα, να βρίσκει στα πόδια του Κωνσταντόπουλου και να καταληγει κόρνερ.

Ο Βόλος συνέχισε να πιέζει στο Β΄ ημίχρονο τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ωστόσο κατάφεραν να κρατήσουν την εστία τους ανέπαφη και να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες κάρτες: Κολόμπο, Ουάρντα - Μελίσσας

Κόκκινες κάρτες: 28΄ Τζανακάκης (2 κίτρινες)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βόλος: Κλέιμαν, Ντεντάκης, Κολόμπο, Σάντσες, Ριένστρα, Νίνης, Περέα, Ουάρντα, Μαρτίνες, Μπαρτόλο, Δουβίκας.

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Τζανακάκης, Ταχάρ (90΄΄ +6΄ Βάντερστον), Τσινγκάρας, Ντάλσιο, Γιάκολις (53΄ Περέιρα), Μεντόσα (53΄ Μάζουρεκ), Βέργος (71΄ Αζάντι), Ντίας.

Πηγή: sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share