Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα!

Σοκ

25 Νοεμβρίου 2020 18:27
Παγκόσμιος θρήνος: Πέθανε ο Ντιέγκο Μαραντόνα!
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Clarin» της Αργεντινής, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα πέθανε σε ηλικία 60 ετών. Παγκόσμιο σοκ προκαλεί η είδηση ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από τη ζωή. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο θρύλος του ποδοσφαίρου υπέστη ανακοπή καρδιάς. Ήδη πολλά διεθνή ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο κατά πολλούς κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών έχασε τη μάχη για τη ζωή..

Ο Μαραντόνα είχε υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο στις 30 Οκτωβρίου και από τότε βρισκόταν στο σπίτι του υπό ιατρική παρακολούθηση.

Ο Μαραντόνα λατρεύεται σαν Θεός από εκατομμύρια φίλους το ποδοσφαίρου παγκοσμίως. Ήταν ο άνθρωπος που οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 1986, ενώ συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή της Νάπολι που έκανε επανάσταση στην Ιταλία απέναντι στους «πλούσιους» του Βορρά κατακτώντας δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και το UEFA. Πέρασε ακόμη από την Μπόκα και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, την Μπαρτσελόνα, τη Νάπολι και τη Σεβίλλη. Μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του ασχολήθηκε με την προπονητική εργαζόμενος και στην εθνική Αργεντινής από το 2008 μέχρι το 2010.

Σκοτώθηκε σε φρικτό τροχαίο 33χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής!

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Ανέλε Ενγκόνγκτσα. Ο 33χρονος αμυντικός, διεθνής με τη Νότιο Αφρική, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της Δευτέρας. Μια γυναίκα που επέβαινε στο ίδιο αυτοκίνητο μαζί του νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο εκλιπών είχε συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμαζούλου, αλλά η μοίρα είχε διαφορετικά σχέδια. Στην καριέρα του είχε 56 συμμετοχές με το εθνόσημο συμμετέχοντας και σε έναν αγώνα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 στα γήπεδα της χώρας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share