Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Τι συνέβη;

3 Νοεμβρίου 2020 22:23
Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Ντιέγκο Μαραντόνα

Αιμάτωμα στο κεφάλι έδειξαν τα αποτελέσματα της αξονικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε ο Ντιέγκο Μαραντόνα, ενώ λίγες ημέρες πριν είχε τεθεί σε καραντίνα.

Η ιατρική ομάδα που παρακολουθεί τον παλαίμαχο Αργεντινό άσο εισηγήθηκε την άμεση χειρουργική επέμβαση, όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αργεντινής.

Ο «ζωντανός θρύλος» του παγκόσμιου ποδοσφαίρου αναμένεται να περάσει την πόρτα του χειρουργείου μέσα στις επόμενες ώρες, όπως ανέφερε σε τοπικά ΜΜΕ άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στον Μαραντόνα και γνωρίζει την κατάσταση του.

Ο 60χρονος Ντιεγκίτο είχε εισαχθεί τη Δευτέρα στο νοσοκομείο, όπου έγινε ξεκάθαρο ότι δεν είναι θετικός στον κορωνοϊό. Ο Μαραντόνα υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, τα αποτελέσματα της οποίας έδειξαν ότι έχει ένα αιμάτωμα στο κεφάλι.

Η 10μελής ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί έκρινε ότι πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρεθεί. Αυτό θα συμβεί απόψε στο Μπουένος Άιρες, όπου μεταφέρεται.

Αδιανόητος Ντιέγκο Μαραντόνα: «Έσπασε» την καραντίνα και πήγε να βρει… τη συνοδό του!

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα μοιάζει… ανεπίδεκτος να συμμορφωθεί ακόμη και με το καθεστώς του κορωνοϊού, με τον Αργεντίνο «μύθο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να δίνει ξανά λαβή για αρνητικά σχόλια εναντίον του, «σπάζοντας» την καραντίνα και πηγαίνοντας να βρει... τη συνοδό του.

Συγκεκριμένα, ο «Ντιεγκίτο» κατηγορείται ότι έσπασε την καραντίνα πριν από δυο εβδομάδες για να κάνει πάρτι για τον 15χρονο ανιψιό του. Τουλάχιστον αυτό δημοσιεύτηκα στην αρχή, καθώς σκανδαλοθηρικά Μέσα Ενημέρωσης του χρεώνουν ότι φλέρταρε και με μία από τις καλεσμένες. Θα έλεγε κανείς, ότι στην άγνοια απέναντι στον ιό δε διαφέρει πολύ από την κυρία στην Πάτρα.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησαν φαίνεται ο Μαραντόνα να χορεύει σε μπαλκόνι συνοδευόμενος από διάφορες κυρίες. Μάλιστα, με μία εξ αυτών φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά.

Δύσκολες ώρες για τον Μαραντόνα: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Στο νοσοκομείο ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τη φωτογραφία του θρυλικού ποδοσφαιριστή να σοκάρει!

Για ποιο λόγο νοσηλεύτηκε και τι του συνέβη;


Τα προβλήματα υγείας του Ντιέγκο Μαραντόνα είναι κατά καιρούς πολλά. Έπεσε σε κώμα ο Μαραντόνα!

Αυτή τη φορά βρέθηκε στο νοσοκομείο λόγω αρθριτικών προβλημάτων στο γόνατο και έπρεπε να υποβληθεί σε προσθετική επέμβαση.

Ο Μαραντόνα εμφανίστηκε με δεμένο πόδι και υποβασταζόμενος προκειμένου να περπατήσει!

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share