Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Super League: Σπoυδαίο διπλό του ΠΑΣ Γιάννενα μέσα στο Περιστέρι (Video)

Δείτε όλα τα γκολ

31 Οκτωβρίου 2020 19:56
Super League: Σπoυδαίο διπλό του ΠΑΣ Γιάννενα μέσα στο Περιστέρι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννενα μέσα στο Περιστέρι επικρατώντας με 2-0 του Ατρόμητου και αναρριχήθηκε στη βαθμολογία της Super League. Νωρίτερα ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα των Απόλλωνα Σμύρνης.

Η ομάδα του Κάναντι με την έναρξη του αγώνα δημιούργησε την πρώτη καλή ευκαιρία της, αφού στο 1ο λεπτό, το δυνατό σουτ του Μανούσου έξω απο την περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Χουτεσιώτη.

Στο 34' οι Περιστεριώτες είχαν μια ακόμη καλή φάση να προηγηθούν, με τον Γκαλβάο να πασάρει στον Μπουσουλάτζιτς, που γύρισε τη μπάλα για τον Κωτσόπουλο, ο Κάργας μπήκε στην πορεία της, αλλά ο Χουτεσιώτης δεν αιφνιδιάστηκε και απομάκρυνε.

Ακολούθησε στο 37΄ το τέρμα του ΠΑΣ, όταν ο Σάλιακας πάσαρε στον επερχόμενο Παμλίδη, ο οποίος έκοψε την μπάλα από τα δεξιά για τον Ελευθεριάδη, που με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στο 44΄ μία ακόμη καλή ευκαιρία να κάνουν δύο τα τέρματά τους, όταν σε σουτ του Σάλιακα, ο Γιαννιώτης επενέβη κι έδιωξε σε κόρνερ!

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ κράτησε μακριά από την εστία του παίκτες του Ατρομήτου κι έτσι στο 70' κατάφερε να κάνει δύο τα τέρματά του με σουτ του Κάργα έξω από την περιοχή, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Στρούγγης (46’ Τομάσεβιτς), Ρισβάνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Χαρίσης (46’ Σάλομον), Μπουσούλατζιτς (69’ Ούμπιδες), Γκαλβάο, Χριστοδουλόπουλος (76’ Γιακουμάκης), Μανούσος, Κωτσόπουλος (64’ Μάτιτς).

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας (90’ Λιάσος), Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Ελευθεριάδης (46’ Λώλης), Κάργας, Ντομίνγκεθ, Καρτάλης (73’ Μπρένερ), Παμλίδης (83’ Οικονομόπουλος), Λεό.

Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας).

Διαιτητής VAR: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθήνας).

Πηγή: sportdog.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share