Κυριακή, 25 Ιουλίου 2021

"Ντου" της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Έκλεψαν την κούπα του πρωταθλήματος του 2010!

«Λευτεριά στον Παναθηναϊκό»!

27 Οκτωβρίου 2020 11:45
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αντιπροσωπεία της Θ13 μπήκε στα γραφεία της ΠΑΕ, πέταξε φέιγ βολάν με συνθήματα και πήραν το τρόπαιο του πρωταθλητή του 2010 παραδίδοντας το στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θ13 το πρωί της Τρίτης (27/10), με σκοπό να δείξει την έντονη δυσαρέσκειά της κατά του Γιάννη Αλαφούζου για τις ημέρες που διανύει η ΠΑΕ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Τριφυλλιού πέταξαν φέιγ βολάν με το σύνθημα «λευτεριά στην ΠΑΕ», δείχνοντας την έντονη αντίδρασή τους προς τη διοίκηση Αλαφούζου.

Ακόμη ανήρτησαν και πανό εντός των γραφείων, που έγραφε: «Δεν αντέχει η ιστορία άλλο αυτή την ομηρία. Λευτεριά στην ΠΑΕ - Θ13». Το ακόμη πιο αξιοσημείωτο δε είναι ότι πήραν την κούπα του πρωταθλήματος του 2010 και την πήγαν στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, με την επισήμανση πως θα επιστραφεί «όταν η ομάδα θα κάνει πράξει τον ύμνο της»!

Με βάση τις πρώτες αναφορές δεν ασκήθηκε βία σε κανέναν, ενώ ούτε υλικές ζημιές προκλήθηκαν στα γραφεία.

Πάντως η αντιπροσωπεία της Θ13 προειδοποίησε πως θα υπάρξει και συνέχεια, αφού αυτή ήταν η πρώτη μόλις δράση από όσες θα ακολουθήσουν το επόμενο διάστημα.

'Ντου' της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

'Ντου' της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

'Ντου' της Θύρας 13 στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share