Κυριακή, 28 Απριλίου 2024

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ελλάδος (Video)

Συναγερμός εν όψει έναρξης και της Super League

7 Σεπτεμβρίου 2020 23:01
Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική Ελλάδος (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στην Εθνική ομάδα, καθώς μετά τον Κώστα Τσιμίκα ένας ακόμα παίκτης της γαλανόλευκης βρέθηκε θετικός στον Covid-19.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές που έλαβαν μέρος στην αποστολή για το ματς με το Κόσοβο υποβλήθηκαν σε τεστ κορωνοϊού και ένα από τα δείγματα βγήκε θετικό.

Αυτός είναι ο Δημήτρης Λημνιός. O ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, ήταν έτοιμος να «πετάξει» για την Κολωνία, ώστε να ολοκληρώσει την μεταγραφή του, ωστόσο το ταξίδι του θα καθυστερήσει, αφού θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα και η μεταγραφή θα πάρει επίσημη μορφή μετά το πέρας της απομόνωσης.

Οι παίκτες της Εθνικής μετά το θετικό κρούσμα, θα υποβληθούν σε νέα τεστ για τον Covid-19, πριν ενσωματωθούν στις αποστολές των ομάδων τους.

Nations League: Αγωνία στις ομάδες - Μετά τον Τσιμίκα, θετικός στον κορωνοϊό και Μολδαβός παίκτης

Νέο κρούσμα κορωνοϊού "έσκασε" στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, μετά από αυτό του Κώστα Τσιμίκα. Όμως, αυτήν τη φορά είναι στη Μολδαβία και τον σκόρερ του 1-1 με το Κόσοβο, Ιόν Νικολαέσκου.

Η ανησυχία είναι έντονη και στις δύο Εθνικές που αγωνίστηκαν και ήδη ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του Κοσόβου τόνισε πως είναι σε επαφή με την UEFA για το ματς Κόσοβο - Ελλάδα και θα σεβαστεί κάθε απόφασή της. Εκτός αυτού οι παίκτες του Κοσόβου, που ήρθαν σε σωματική επαφή με τους Μολδαβούς και τον σκόρερ τους λόγω του αγώνα θα υποβληθούν σε τεστ.

Ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Σλοβενία, αφού ανέβασε πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής, με την επιστροφή της ομάδας υποβλήθηκε σε τεστ και αποδείχθηκε ότι έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

Ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ, αμέσως τέθηκε σε καραντίνα, ωστόσο η αγωνία παραμένει καθώς όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής υποβλήθηκαν σε τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν και άλλα κρούσματα με τα αποτελέσματα να αναμένονται σήμερα πριν την αναχώρηση της αποστολής στο Κόσοβο. Ο κανονισμός πάντως αναφέρει πως εάν υπάρχουν 13 υγιείς παίκτες (εκ των οποίων ένας τερματοφύλακας) το ματς γίνεται.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share