Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρούμπεν Σεμέδο

Συναγερμός στην ομάδα

20 Αυγούστου 2020 10:46
Ολυμπιακός: Θετικός στον κορωνοϊό ο Ρούμπεν Σεμέδο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συναγερμός σήμανε στον Ολυμπιακό, αφού ο Ρούμπεν Σεμέδο βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, λίγη ώρα μετά και το θετικό τεστ για παίκτη της ΑΕΚ.

Ο Πορτογάλος στόπερ του Ολυμπιακού έχει ήδη απομονωθεί και ακολουθεί το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για αυτές τις περιπτώσεις.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο, θυμίζουμε πως δεν είχε δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση του συλλόγου. Κι αυτό γιατί είχε προκύψει ένα πρόβλημα με τις πτήσεις με αποτέλεσμα να μην είναι την Τρίτη στου Ρέντη.

Ετσι δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν από την ομάδα και μετά το τεστ, όταν και γνωστοποιήθηκε ότι είναι θετικό, ο Πορτογάλος απομονώθηκε.

Θετικός στον κορωνοϊό και μπασκετμπολίστας της ομάδας

Συναγερμός σήμανε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς μέσω των τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα ενόψει της έναρξης προετοιμασίας, ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε θετικός. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι ασυμπτωματικός και αμέσως τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊο και βρέθηκε θετικός.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Καλή ανάρρωση Κώστα!».

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον Παναιτωλικό

Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στον Παναιτωλικό. Ανησυχία στην ομάδα. Ποια είναι τα μέτρα που πήραν;

Μετά τη γνωστοποίηση του πρώτου δείγματος, η ομάδα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ακόμα ένα θετικό κρούσμα, όπως επιβεβαίωσε και η ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

Αμφότεροι ποδοσφαιριστές είναι ασυμπτωματικοί ενώ στην ομάδα έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Οριστικό: Στις 30 Αυγούστου ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Οριστικά στις 30 Αυγούστου αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ να προβαίνει σε αυτή την απόφαση, ενώ προ ημερών το ματς είχε αναβληθεί.

Η σχετική πρόταση πέρασε με 12 ψήφους υπέρ, ένα λευκό, ενώ τρεις εκπρόσωποι ζήτησαν ο τελικός να γίνει σε διαφορετική ημερομηνία.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share