Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Το συγκινητικό αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη

"Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες...".

17 Αυγούστου 2020 20:25
Ολυμπιακός: Το συγκινητικό αντίο στον Σάββα Θεοδωρίδη

Με συγκινητικά λόγια αποχαιρέτησε ο Ολυμπιακός τον Σάββας Θεοδωρίδη, μετά την είδηση του θανάτου του επίτιμου προέδρου της ΠΑΕ.

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας κάνουν αναδρομή στην ιστορία που έγραψε με τον Ολυμπιακό ο εκλιπών και καταλήγει λέγοντας: "Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες...".

Αναλυτικά: «Αν ο όρος «στρατιώτης του Ολυμπιακού» μπορεί ποτέ να προσωποποιηθεί, είναι δεδομένο πως θα έχει τη μορφή του ανυπέρβλητου Σάββα Θεοδωρίδη.

Αγωνιζόμενος στη θέση του τερματοφύλακα, υπήρξε μέλος της θρυλικής ομάδας των έξι συνεχόμενων πρωταθλημάτων, με τον ίδιο να ξεκινά τη σταδιοδρομία του στον δαφνοστεφανωμένο έφηβο το 1953. Φόρεσε την ερυθρόλευκη μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1962 όταν και «κρέμασε» τα γάντια του.

Πάντα κοντά στον αγαπημένο του Ολυμπιακό, δεν σταμάτησε λεπτό να τον υπηρετεί από διαφορετικά πόστα, μεταξύ άλλων ως αντιπρόεδρος και γενικός αρχηγός, κατακτώντας, ανάμεσα σε άλλα, επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τα τελευταία χρόνια είχε τον τίτλο του επίτιμου προέδρου του συλλόγου.

Είχε την ευτυχία να πανηγυρίσει μαζί με τους παίκτες και να σηκώσει το κύπελλο του 45ου Πρωταθλήματος Ελλάδας, το οποίο του αφιέρωσε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Σάββα Θεοδωρίδη.

Σάββα Θεοδωρίδη, καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες… »

Συναγερμός στον Ολυμπιακό: Θετικός στον κορωνοϊό μπασκετμπολίστας

Συναγερμός σήμανε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, καθώς μέσω των τεστ κορωνοϊού στα οποία υποβλήθηκε η ομάδα ενόψει της έναρξης προετοιμασίας, ο Κώστας Παπανικολάου βρέθηκε θετικός. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι ασυμπτωματικός και αμέσως τέθηκε σε καραντίνα στο σπίτι του. Ωστόσο, νωρίτερα ανακοινώθηκε πως θετικός βρέθηκε και ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας Δημήτρης Ιτούδης.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού:

«Εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ο Κώστας Παπανικολάου υποβλήθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊο και βρέθηκε θετικός.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είναι ασυμπτωματικός, αναρρώνει απομονωμένος στο σπίτι του και η κατάστασή του παρακολουθείται συστηματικά από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.

Καλή ανάρρωση Κώστα!».

Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού στον Παναιτωλικό

Ένα ακόμα κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στον Παναιτωλικό. Ανησυχία στην ομάδα. Ποια είναι τα μέτρα που πήραν;

Μετά τη γνωστοποίηση του πρώτου δείγματος, η ομάδα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ακόμα ένα θετικό κρούσμα, όπως επιβεβαίωσε και η ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

Αμφότεροι ποδοσφαιριστές είναι ασυμπτωματικοί ενώ στην ομάδα έχουν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share