Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παναθηναϊκός: Στα "πράσινα" ξανά ο Όγκαστ

Οριστική η συμφωνία!

18 Ιουλίου 2020 11:36
Παναθηναϊκός: Στα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Παναθηναϊκός και ο Ζακ Όγκαστ έφτασαν σε οριστική συμφωνία για 1+1 χρόνια και αυτή την ώρα βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

«Πράσινος» θα πρέπει να θεωρείται ο 27χρονος σέντερ, που επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, ύστερα από μία ουσιαστική και πετυχημένη διετία στη Γαλατάσαραϊ. Ο Όγκαστ ωρίμασε στην «τσιμ μπομ», απέκτησε εμπειρίες και παραστάσεις στο ευρωπαϊκό επίπεδο και το Eurocup, βελτιώθηκε τακτικά και είναι πια έτοιμος για το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Όπως είχε γράψει το SDNA εδώ και μέρες, ο Έλληνας σέντερ ήταν το πρώτο φαβορί για τη θέση «5», δηλαδή για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Γιώργο Παπαγιάννη την ερχόμενη σεζόν. Πρόκειται για μία λύση που ταιριάζει αγωνιστικά στον Γιώργο Βόβορα, ενώ παράλληλα του δίνει επιπλέον επιλογές στην αξιοποίηση των θέσεων των ξένων παικτών, αφού ο άλλοτε ψηλός του Notre Dame διαθέτει ελληνικό διαβατήριο.

Η απόκτηση του Όγκαστ «ξεκλειδώνει» κι άλλες... πίστες για το «τριφύλλι», που βάζοντας έναν Έλληνα ακόμα στον ισχυρό κορμό των γηγενών παικτών, μπορεί να κινηθεί με μεγαλύτερη ευχέρεια στην αγορά.

Από την Πέμπτη (16/7) είχαμε αναφέρει πως οι δύο πλευρές κινούνται για συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και αφού έφτασαν σε οριστική συμφωνία, βρίσκονται πια σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

Τις επόμενες ώρες ο Όγκαστ θα βάλει και τυπικά την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας και θα επιστρέψει στην Αθήνα για τη δεύτερη θητεία του στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Έτσι ο Έλληνας σέντερ αναμένεται να είναι η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για το φετινό καλοκαίρι.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός!

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έθεσε στη διάθεση του κοινού της τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν, ζητώντας τη στήριξη του κόσμου στην νέα προσπάθεια που κάνει. Μείωση τιμών έως και 40%.

Ο Παναθηναϊκός είχε κάνει γνωστό εδώ και καιρό δια στόματος Τάκη Τριαντόπουλου, πως σκοπεύει να βγάλει εισιτήρια διαρκείας, για να δώσει στον κόσμο την ευκαιρία να στηρίξει την νέα προσπάθεια που γίνεται.

Φυσικά, οι «πράσινοι» γνωρίζουν πως όλα τα δεδομένα ενόψει της ερχόμενης σεζόν είναι αβέβαια, λόγω της εποχής του κορωνοϊού. Όμως, όπως ανέφεραν και στην ανακοίνωσή τους, αφουγκράστηκαν την άνευ προηγούμενου θέληση όλων να βοηθήσουν, παρά την ισχυρή πιθανότητα διεξαγωγής των αθλητικών αναμετρήσεων χωρίς θεατές.

Μάλιστα, για την αγωνιστική περίοδο 2020 - 2021, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας παρουσιάζουν μεγάλη μείωση έως 40% σε σχέση με την περσινή περίοδο.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα, που φέρνει στη διάθεση του κοινού εισιτήρια διαρκείας, ενόψει της επόμενης, δύσκολης σεζόν.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share