Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Ψήνεται» επιστροφή «βόμβα» στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση Γιαννακόπουλου

«Βόμβα»

16 Ιουνίου 2020 18:44
«Ψήνεται» επιστροφή «βόμβα» στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση Γιαννακόπουλου
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει τη μεγάλη επιστροφή, αφού αναμένεται να δώσει ρόλο στην ομάδα στον Δημήτρη Διαμαντίδη, μετά τη «φυγή» του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Υπενθυμίζουμε πως την ΚΑΕ Παναθηναϊκός μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου «τρέχουν» οι Παπαδόπουλος και Τριαντόπουλος.

Οι πράσινοι έχουν κάνει μια πρόταση στον παλαίμαχο άσο και οδεύουν προς μια συμφωνία. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Παναθηναϊκός αναμένεται να είναι ξανά μαζί μετά το καλοκαίρι του 2016, όταν ο «3D» αποχώρησε από την ενεργό δράση.

Ο ακριβής ρόλος του Διαμαντίδη στην ΚΑΕ δεν έχει αποσαφηνιστεί, αλλά αναμένεται να πάρει μια θέση πολύ κοντά στο αγωνιστικό τμήμα, αλλά και τις ακαδημίες.

Παναθηναϊκός: Δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Δικογραφία για την επίθεση στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από οπαδούς του Παναθηναϊκού σχηματίστηκε, με την υπόθεση να οδηγείται στη Δικαιοσύνη.

Η υποδιεύθυνση αθλητικής βίας, συγκεκριμένα, σχημάτισε δικογραφία για την υπόθεση και πλέον θα καλέσει μάρτυρες προκειμένου να διερευνήσει τι ακριβώς έχει συμβεί στην συγκεκριμένη υπόθεση. Εν συνεχεία η αθλητική βία θα διαβιβάσει τον φάκελο στον εισαγγελέα.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη (10/6) το απόγευμα μερίδα οπαδών του Παναθηναϊκού πήγε στο σπίτι του Δ. Γιαννακόπουλου, πέταξε αντικείμενα και έγραψε συνθήματα στον εξωτερικό τοίχο, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να καταγράφει μέσω Instagram το όλο περιστατικό. Η επίσκεψη των οπαδών αποτέλεσε συνέχεια της κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού και μερίδας οργανωμένων οπαδών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share