Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Στο πάνθεον και ο Βασίλης Σπανούλης: Συμπλήρωσε τη δεκάδα των κορυφαίων της Euroleague για τη 10ετία

Αποθέωση για τον ηγέτη του Ολυμπιακού

12 Μαΐου 2020 11:49
Στο πάνθεον και ο Βασίλης Σπανούλης: Συμπλήρωσε τη δεκάδα των κορυφαίων της Euroleague για τη 10ετία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πάνθεον βρίσκεται, πια, και ο Βασίλης Σπανούλης για την Euroleague, με τον ηγέτη του Ολυμπιακού να μπαίνει στην κορυφαία δεκάδα της 10ετίας, συμπληρώνοντας το σχετικό... ρόστερ που ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Μετά τους Δημήτρη Διαμαντίδη, Γιώργο Πρίντεζη, Κάιλ Χάινς, Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Λούκα Ντόντσιτς, Μίλος Τεόντοσιτς, Νάντο Ντε Κολό, Σέρχιο Γιουλ και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς ο αρχηγός του Ολυμπιακού είδε το όνομά του να προστίθεται στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκας για την περίοδο 2010-2020.

Ο 36άχρονος γκαρντ, που μάλιστα πρόσφατα συμμετείχε σε ντοκιμαντέρ του Παναθηναϊκού για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, έχει παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου και με τον Παναθηναϊκό, έχει κατακτήσει τρεις φορές τον τίτλο (2009, 2012, 2013) μαζί με το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του Φάιναλ Φορ, ενώ το 2013 αναδείχθηκε MVP και στην κανονική περίοδο. Το 2012, το 2013 και το 2015 ήταν μέλος της καλύτερης πεντάδας και το 2006, το 2009, το 2011, το 2014 και το 2018 μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας.

Πηγή: Basketa.gr

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον αντί - Σπανούλη! (photo)

Ο Ολυμπιακός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Βασίλη Σπανούλη ψάχθηκε στην αγορά για τον αντικαταστάτη του και ανακοίνωσε την απόκτηση του Σακίλ ΜακΚίσικ.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη στους τένοντες και φυσικά χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπρεπε να ενισχυθεί στα γκαρντ και απέκτησε τον 29χρονο Αμερικανό Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος έχει διαβατήριο του Αζερμπαϊτζάν και έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μπεσίκτας.

Ο ύψους 1,96 ΜακΚίσικ αγωνίζεται στις θέσεις "2" και "3" και στο Basketball Champions League είχε φέτος 16,6 πόντους και 4 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ στο τουρκικό πρωτάθλημα σκόραρε 17,6 πόντους μ.ο.

Στο τουρκικό πρωτάθλημα σε σύνολο 17 αγώνων και μέσο όρο 32.29 λεπτά συμμετοχής είχε μ.ο. 17.65 πόντους, 4.41 ριμπάουντ και 2.18 ασίστ.

Σοκ στον Ολυμπιακό: Τέλος η σεζόν για τον Σουντανί!

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου του Ολυμπιακού και όπως επιβεβαιώθηκε ο Χιλάλ Σουντανί υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν.

Ο Χιλάλ Σουντανί τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 23η αγωνιστική της Super League, όπου οι ερυθρόλευκοι έφυγαν με το τρίποντο χάρη σε γκολ του Χασάν στις καθυστερήσεις.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στην αρχή του παιχνιδιού (15ο λεπτό) καθώς πονούσε στο γόνατο και αμέσως ο γιατρός των ερυθρόλευκων ζήτησε αλλαγή δείχνοντας πως πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Όπως διαπιστώθηκε, ο Σουντανί έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και χάνει το υπόλοιπο της σεζόν και μάλιστα είχε δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τα ματς με την Άρσεναλ για το Europa League.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share