Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: «Απόδραση» του Ολυμπιακού στο 90' από το Περιστέρι! (Video)

Το «χρυσό» γκολ ο Χασάν!

9 Φεβρουαρίου 2020 19:31
Super League: «Απόδραση» του Ολυμπιακού στο 90' από το Περιστέρι! (Video)

Απέδρασε στο φινάλε από το Περιστέρι ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 0-1 του Ατρομήτου με γκολ του Χασάν στο 90' για την 23η αγωνιστική της Super League! Νωρίτερα ισόπαλοι αναδείχθηκαν Αστέρας Τρίπολης και Άρης!

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, είχα την υπεροχή και απείλησαν αρκετές φορές με σουτ από μακριά. Μόλις στο 3ο λεπτό, ένα δυνατό σουτ του Σουντανί έξω από την περιοχή μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Μέγιερι.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ατρόμητος απείλησε για πρώτη φορά στην αναμέτρηση με αξιώσεις όταν η προβολή του Βέλλιου μπροστά στην εστία πέρασε άουτ. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ στο 23ο λεπτό με τον Ομάρ να μπαίνει στην περιοχή, αλλά δεν σημάδεψε σωστά και τέσσερα λεπτά μετά ο Ελ Αραμπί από πλάγια θέση έστειλε τη μπάλα ψηλά άουτ.

Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε πάει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, αλλά στο 45΄ο Μασούρας έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Αρχικά πήρε ανενόχλητος τη κεφαλιά κοντά στη μικρή περιοχή, αλλά ο Μέγερι έδιωξε εντυπωσιακά και στη συνέχεια ο Ελ Αραμπί πριν βγει η μπάλα κόρνερ του τη γύρισε με τακουνάκι και η νέα κεφαλιά του Μασούρα σταμάτησε πάνω στη γραμμή από τον Γούτα.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό και με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να δημιουργεί φάσεις όπως στα πρώτα 45 λεπτά. Ο Πέδρο Μαρτίνς λίγο πριν σημειωθεί μια ώρα αγώνα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Χασάν στη θέση του Μασούρα για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του.

Στο 73' ο Ομάρ, ο οποίος έχασε τις πιο κλασικές ευκαιρίες, δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον Ελβετό διαιτητή και άφησε τον Ολυμπιακό με δέκα παίκτες. Οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και στο 88' η κεφαλιά του Χασάν πέρασε πάνω από την εστία.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Αιγύπτιος επιθετικός με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Φορτούνη ακριβώς στο 90' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μεγιερι και λύτρωσε τον Ολυμπιακό δίνοντας τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Ατρόμητος (Σάββας Παντελίδης): Μέγιερι, Νάτσος, Στρούγγης, Γούτας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιδες, Ντε Πο, Ενσικουλού (70' Μπαένα), Βέλλιος

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας (59' Χασάν), Σουντανί (19΄λ.τ. Φορτούνης), Ελ Αραμπί (77' Γκασπάρ)

Super League, Λαμία - ΑΕΛ 0-0: Όλα μηδέν!

Λαμία και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0, έχοντας αμφότερες ευκαιρίες για να σκοράρουν και τον Παπαδόπουλο να παίρνει πίσω σωστά υπόδειξη πέναλτι υπέρ της δεύτερης, κι έμειναν πίσω στη μάχη της εξάδας, και κάπως έτσι έκλεισε η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Superleague!

Ισοπαλία με… χαμένες ΑΕΛ και Λαμία, μετά και από την επίσης λευκή ισοπαλία του Πανιώνιου με την Ξάνθη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (4-2-3-1): Θεοδωρόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βιγιάλμπα (81’ Βασιλόγιαννης), Τιρόνε (79‘ Νιασέ), Καραμάνος, Μπιανκόνι (66’ Ρόμανιτς).

ΑΕΛ (4-4-2): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Μούζεκ, Κάτσε, Γκαζάλ, Σεσέροβιτς (81’ Νούνιτς), Βινίσιους (62’ Τόρζε), Ουάρντα, Παπάζογλου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share