Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Κωστής Πατσιάς

Θρήνος στο ελληνικό βόλεϊ

28 Απριλίου 2020 14:25
Πέθανε ο Κωστής Πατσιάς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βαρύ είναι το πένθος για το ελληνικό βόλεϊ, καθώς πέθανε ο 38χρονος Κωστής Πατσιάς. Η είδηση του θανάτου του, "έσκασε" σα βόμβα.

Μετά τον τραγικό χαμό ενός 22χρονου αθλητή, έγινε γνωστή η είδηση, πως ο 38χρονος παίκτης, πέθανε μετά από ανακοπή καρδιάς. Η οικογένειά του και οι οικείοι του, όπως και το ελληνικό βόλεϊ, βυθίστηκαν στο πένθος. Ήδη αρκετοί παίκτες έχουν αρχίσει να ανεβάζουν στα social media αποχαιρετιστήρια μηνύματα για τον άτυχο, που έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα.

Στα social media ήταν αρκετά ενεργός και ο εκλιπών και μέχρι πριν μερικά 24ωρα είχε κάνει διάφορες αναρτήσεις, για τον Ολυμπιακό που υποστήριζε, για την οικογένειά του, τις αγροτικές εργασίες που έκανε στην περιοχή του κι άλλα θέματα.

Θρήνος: Πέθανε μύθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου

Θρήνος ξέσπασε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, με ένα μύθο του αθλήματος να φεύγει από τη ζωή, χάνοντας τη μάχη του με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια.

Ο Μάικλ Ρόμπινσον, σπουδαίος αθλητής της Λίβερπουλ, πέθανε σήμερα (28/4), όπως ανακοινώθηκε, στα 61 του χρόνια, με ένα μήνυμα στο Twitter να επιβεβαιώνει το γεγονός. Την ίδια ώρα, ποδοσφαιριστής παλεύει στην εντατική με τον κορωνοϊό.

«Αφήνει τεράστιο κενό, αλλά και σπουδαίες αναμνήσεις, γεμάτες από την αγάπη που του έδειξαν οι οπαδοί. Δεν περπάτησε μόνο του», αναφέρθηκε στο σχετικό «τιτίβισμα», με αναφορά στο γνωστό σύνθημα των οπαδών της Λίβερπουλ.

Τι είχε πει ο ίδιος για το θέμα;

Ο ιστορικός στράικερ της Εθνικής Ιρλανδίας και των «Κόκκινων», που είναι παράλληλα διάσημος και στην Ισπανια, είχε μιλήσει για το θέμα του το Δεκέμβριο του 2018, αρνούμενος ότι είχε πεθάνει, αφού εκείνη την εποχή είχε υπάρξει δημοσιεύμα του ισπανικού Τύπου, που ανέφερε πως είχε χάσει τη ζωή του.

Αυτό, τελικά, έγινε σχεδόν ενάμιση χρόνο αργότερα. «Ευχαριστώ όλους σας που με ρωτάτε. Συνεχίζω να παλεύω. Όπως το τραγουδάτε, λοιπόν, ποτέ δεν περπάτησα μόνος μου. Εύχομαι κουράγιο για τον κορωνοϊό», είχε πει ο ίδιος προ ημερών σε μήνυμά του προς τους φαν του.

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε μιλήσει σε ισπανικό ραδιόφωνο, όπου τόνισε ότι θα νικήσει τον καρκίνο. Δυστυχώς, όμως, η μάχη χάθηκε και ο ίδιος πέρασε στην ιστορία, αν και με τις καλύτερες αναμνήσεις για τους οπαδούς του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share