Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θρίλερ στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα - Στην εντατική 23χρονος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής λόγω κορωνοϊού (photo)

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες

25 Απριλίου 2020 11:02
Θρίλερ στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα - Στην εντατική 23χρονος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής λόγω κορωνοϊού (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκ επικρατεί στο γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο ποδοσφαιριστής Τζούνιορ Σάμπια της Μονπελιέ νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε κλινική της πόλης, καθώς δίνει μάχη με τον κορωνοϊό. Επίσης, πριν από λίγες μέρες κατέρρευσε 22χρονος ποδοσφαιριστής σε προπόνηση.

Ο 23χρονος χαφ παραπονέθηκε για στομαχικά προβλήματα. Διακομίστηκε σε κλινική του Μονπελιέ όπου εκεί διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από τον covid-19. Η κατάστασή του ωστόσο χειροτέρεψε με τους γιατρούς να τον εισάγουν άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Η Μονπελιέ σε ανακοίνωσή της, ανέφερε: «Ο ποδοσφαιριστής Τζούνιορ Σάμπια παρουσιάσε έντονα στομαχικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή. Είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι νοσηλεύονται. Βρίσκεται σε ειδικό περιβάλλον ώστε να λάβει την απαραίτητη θεραπεία».

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε θρυλικός ποδοσφαιριστής από κορωνοϊό (photo)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νόρμαν Χάντερ με μεγάλη καριέρα στη Λιντς άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στην ηλικία των 76 ετών νικημένος από τον κορωνοϊό. Πένθος επικρατεί και στον Παναθηναϊκό καθώς έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτης τους

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος της Λιντς με τον Νόρμαν Χάντερ να έχει φορέσει τη φανέλα της αγγλικής ομάδας για 15 χρόνια. Ο παλαίμαχος άσος είχε κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας και το Λιγκ Καπ το 1972, αλλά και τα πρωταθλήματα στην Division 1 το 1969 και το 1974.

Μάλιστα, μέχρι και η UEFA έκανε tweet για τον θάνατο του Νόρμαν Χάντερ που είχε και 28 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας.

Θλίψη: Μητέρα κορυφαίου μπασκετμπολίστα πέθανε από κορωνοϊό

Θλίψη προκαλεί στον παγκόσμιο αθλητισμό ο θάνατος της μητέρας κορυφαίου μπασκετμπολίστα, η οποία υπέκυψε στην ασθένεια του κορωνοϊού μετά από ένα μήνα νοσηλείας.

Ο λόγος γίνεται για τη μητέρα του Καρλ Άντονι Τάουνς, η οποία δεν άντεψε. Ο άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς είχε αποκαλύψει πως η μητέρα του ήταν θετική στον COVID-19 προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση, βοηθώντας παράλληλα να μεγαλώσει το ενδιαφέρον για την πανδημία στις ΗΠΑ όπως και η βοήθεια προς τα ιατρικα κέντρα. Σοκ προκάλεσε, παράλληλα, ο θάνατος πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού στα 49 του χρόνια.

Δυστυχώς η μητέρα του δεν άντεξε, κάτι που γνωστοποίησαν οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς μέσα από επίσημη ανακοίνωση, στην οποία κάνουν λόγο για μια δυνατή γυναίκα, πηγή δύναμης, που νοιαζόταν για όλους και είχε τρομερή ενέργεια. Μια γυναίκα που ήταν «μητέρα, αδελφή, κόρη, σύζυγος, γιαγιά, θεία και φίλη» προσθέτοντας πως «οι Τάουνς ευχαριστούν πολύ το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων στα οποία νοσηλεύτηκε η Τζάκι Τάουνς». Μάλιστα χαρακτηρίζουν «πολεμιστές» τους γιατρούς και υπενθυμίζουν πως βοήθησαν στο να θεραπευτεί ο πατέρας του Καρλ Άντονι Τάουνς, ο οποίος είχε επίσης βρεθεί θετικός στον κορονοϊό.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share