Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σοκ στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Κουκουλάκης

Θρήνος

26 Απριλίου 2020 13:30
Σοκ στο ποδόσφαιρο: Πέθανε ο πρώην διεθνής διαιτητής Γιώργος Κουκουλάκης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, Γιώργος Κουκουλάκης «άφησε» την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 75 ετών από ανακοπή καρδιάς βυθίζοντας στο πένθος το χώρο της διαιτησίας. Ενώ, την μάχη από τον κορωνοϊό έχασε διάσημος αθλητής.

Ο Γιώργος Κουκουλάκης, ένας εκ των κορυφαίων διαιτητών που ανέδειξε η Κρήτη, που πέθανε από ανακοπή καρδιάς, έπαιξε για πάνω από μια δεκαετία στην Α’ Εθνική και υπήρξε πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Κρήτης, παρατηρητής και καθηγητής διαιτησίας.

Ο πρώην διαιτητής Μιχάλης Γαρεφαλάκης,έστειλε το δικό του «αντίο» μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δάσκαλε, ήσουν το παράδειγμα για εμάς, τους νεότερους, βοήθησες πολλούς συναδέλφους και εμένα προσωπικά, πάντα με πατρική στοργή. Αγάπησες την Ελληνική Διαιτησία και έδωσες πολλά, εσύ με τον Γιώργο Κουναλάκη, Γιάννη Πετράκη, Σπυρο Κωνιωτάκη, και με τα υπόλοιπα μέλη του ΣΔΠΗ, την αγορά των γραφείων μας, βάζοντας πρώτος εσύ με τους παραπάνω συναδέλφους ένα σημαντικό ποσό και ακολουθήσαμε και εμείς».

Θρίλερ στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα - Στην εντατική 23χρονος πασίγνωστος ποδοσφαιριστής λόγω κορωνοϊού (photo)

Σοκ επικρατεί στο γαλλικό ποδόσφαιρο, καθώς ο ποδοσφαιριστής Τζούνιορ Σάμπια της Μονπελιέ νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση σε κλινική της πόλης, καθώς δίνει μάχη με τον κορωνοϊό. Επίσης, πριν από λίγες μέρες κατέρρευσε 22χρονος ποδοσφαιριστής σε προπόνηση.

Ο 23χρονος χαφ παραπονέθηκε για στομαχικά προβλήματα. Διακομίστηκε σε κλινική του Μονπελιέ όπου εκεί διαπιστώθηκε πως έχει προσβληθεί από τον covid-19. Η κατάστασή του ωστόσο χειροτέρεψε με τους γιατρούς να τον εισάγουν άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου παραμένει διασωληνωμένος.

Η Μονπελιέ σε ανακοίνωσή της, ανέφερε: «Ο ποδοσφαιριστής Τζούνιορ Σάμπια παρουσιάσε έντονα στομαχικά προβλήματα και δυσκολία στην αναπνοή. Είναι ένας από τους τέσσερις παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι νοσηλεύονται. Βρίσκεται σε ειδικό περιβάλλον ώστε να λάβει την απαραίτητη θεραπεία».

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Πέθανε θρυλικός ποδοσφαιριστής από κορωνοϊό (photo)

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Νόρμαν Χάντερ με μεγάλη καριέρα στη Λιντς άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα στην ηλικία των 76 ετών νικημένος από τον κορωνοϊό. Πένθος επικρατεί και στον Παναθηναϊκό καθώς έφυγε από τη ζωή πρώην παίκτης τους

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο εκπρόσωπος της Λιντς με τον Νόρμαν Χάντερ να έχει φορέσει τη φανέλα της αγγλικής ομάδας για 15 χρόνια. Ο παλαίμαχος άσος είχε κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας και το Λιγκ Καπ το 1972, αλλά και τα πρωταθλήματα στην Division 1 το 1969 και το 1974.

Μάλιστα, μέχρι και η UEFA έκανε tweet για τον θάνατο του Νόρμαν Χάντερ που είχε και 28 συμμετοχές με την Εθνική Αγγλίας.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share