Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Κίνηση ανθρωπιάς από το Μέσι - Δωρίζει 1 εκ. ευρώ σε νοσοκομεία!

Συγκινητικό!

25 Μαρτίου 2020 17:55
Κορωνοϊός: Κίνηση ανθρωπιάς από το Μέσι - Δωρίζει 1 εκ. ευρώ σε νοσοκομεία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συγκινεί η κίνηση ανθρωπιάς του διάσημου ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι ο οποίος δωρίζει 1 εκ. ευρώ σε νοσοκομεία της Αργεντινής και της Βαρκελώνης. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδινε τα ξενοδοχεία του για να γίνουν νοσοκομεία.

Το νοσοκομείο «Hospital Clinic» της καταλανικής πρωτεύουσας ανακοίνωσε την δωρεά του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Σύμφωνα ωστόσο με την εφημερίδα «Mundo Deportivo» της Βαρκελώνης ο Αργεντινός, ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και για το 2019, θα προσφέρει ένα εκατομμύριο ευρώ για την μάχη κατά του κορωνοϊού, το οποίο θα μοιραστεί σε δύο νοσοκομεία.

Σπουδαία κίνηση των αδελφών Αγγελόπουλων: Προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ για την ενίσχυση των ΜΕΘ

Σε μια σπουδαία κίνηση προχώρησαν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, οι οποίοι ανακοίνωσαν την προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν οι ΜΕΘ στη «μάχη» εναντίον του κορωνοϊού.

Οι διοικητικοί ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός στηρίζουν έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας, δείχνοντας συμπαράσταση στους υγειονομικούς που παλεύουν απέναντι στην νόσο, αναφέροντας και πώς θα διατεθεί το ποσό. Δείτε και το συγκινητικό μήνυμα του τερματοφύλακα των «ερυθρολεύκων», Μπομπί Αλέν.

«Προκειμένου να στηρίξουμε έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης στην πρωτοφανή κρίση που αντιμετωπίζουμε, αποφασίσαμε να προβούμε στη δωρεά ποσού 1.000.000 Ευρώ για την κάλυψη δαπανών εξοπλισμού των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.). Το παραπάνω ποσό θα κατατεθεί άμεσα και θα διατεθεί μέσω της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ. Θεωρούμε ότι η συμβολή όλων μας είναι αναγκαία σήμερα περισσότερο από ποτέ», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share