Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη: Θέλει να αγοράσει την Τρουά σύμφωνα με τους Γάλλους

Διαψεύδει ο Ολυμπιακός

18 Μαρτίου 2020 23:29
Κίνηση του Βαγγέλη Μαρινάκη: Θέλει να αγοράσει την Τρουά σύμφωνα με τους Γάλλους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία τρίτη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό και την Νότιγχαμ Φόρεστ θέλει να προσθέσει στο ενεργητικό του ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γαλλία.

Η (όχι πάντα αξιόπιστη) εφημερίδα Le 10 Sport με αποκλειστικό της θέμα αναφέρει ότι ο Έλληνας εφοπλιστής έχει δείξει ενεργό ενδιαφέρον για την ομάδα της Ligue 2 (βρίσκεται στην 5η θέση και έχει ρεαλιστικές ελπίδες ανόδου) και μάλιστα έχει καταθέσει πρόταση εξαγοράς της, ύψους 12 εκατομμυρίων ευρώ. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων», αυτή την εποχή αναρρώνει αφού είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Η Τρουά βρίσκεται όντως σε καθεστώς πώλησης και εξεύρεσης νέων επενδυτών, μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες ο πρόεδρος της Ντανιέλ Μασονί με επενδυτικό γκρουπ από την Κίνα, που ενδιαφέρεται και για την Τουλούζ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέθεσε επίσημη πρόταση 12 εκατομμυρίων ευρώ που δεν απέχει πολύ και από τα θέλω του Γάλλου ιδιοκτήτη της ομάδας, ωστόσο η ασθένεια του Βαγγέλη Μαρινάκη φαίνεται ότι καθυστερεί τις εξελίξεις.

Οι δύο άνδρες είχαν ραντεβού στο Λονδίνο στις αρχές Μαρτίου, ωστόσο όπως προκύπτει από την ίδια πηγή και οι δύο άνδρες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, κάτι που δεν επιτρέπει να υπάρχουν άμεσες εξελίξεις στο πιθανό deal.

Ο Ολυμπιακός διαψεύδει

Διαψεύδεται κατηγορηματικά, πάντως, από κύκλους του Ολυμπιακού, η φημολογία πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να αγοράσει την Τρουά.

Οι «ερυθρόλευκοι» σχολίασαν πως το σχετικό δημοσίευμα του «le10sport.com», που μιλάει για πρόταση ύψους 12 εκατ. ευρώ από τον Μαρινάκη για την αγορά της γαλλικής ομάδας, δεν ευσταθεί.

«Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα», αναφέρεται από την πλευρά του Ολυμπιακού.

Πηγή: Sdna,gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share