Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ροναλντίνιο: H πρώτη φωτογραφία του από την φυλακή δεν είναι όπως την περιμέναμε

Πώς είναι ο πρώην star του ποδοσφαίρου;

9 Μαρτίου 2020 23:30
Ροναλντίνιο: H πρώτη φωτογραφία του από την φυλακή δεν είναι όπως την περιμέναμε

H πρώτη φωτογραφία του Ροναλντίνιο από την φυλακή δεν είναι όπως την περιμέναμε. O ίδιος βρέθηκε μπλεγμένος σε υπόθεση πλαστογραφίας και τα πράγματα για εκείνον είναι σίγουρα δύσκολα.

Ο Ροναλντίνιο κρατήθηκε επί αρκετές ώρες στη φυλακή και οδηγήθηκε στο δικαστήριο, όπου δεν έπεισε με τους ισχυρισμούς πως δεν είχε ιδέα για την παραποίηση των εγγράφων.

Ο δικαστής λοιπόν έδωσε εντολή για την προφυλάκιση των δύο αδερφών καθώς όπως ανέφερε στα ΜΜΕ, υπήρχε ο κίνδυνος φυγής από την χώρα.

Έτσι, πριν από λίγες ώρες ο πρώην σταρ του ποδοσφαίρου βρέθηκε στην φυλακή, όπου μπορεί να παραμείνει ως και έξι μήνες.Εκτός από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή συνελήφθη και γνωστός τραγουδιστής γιατί επιτέθηκε σε υπαλλήλους ξενοδοχείου!

Πάντως, στην πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από εκεί είναι χαμογελαστός παρά το γεγονός πως βρίσκεται ανάμεσα σε ποινικούς, εμπόρους ναρκωτικών, αλλά και δολοφόνους.

Δείτε την φωτογραφία:

Στις φυλακές της Παραγουάης ο θρυλικός Ροναλντίνιο! Δείτε την πρώτη φωτογραφία από το κελί του!

Υπό κράτηση βρίσκεται στην Παραγουάη ο θρυλικός πρώην ποδοσφαιριστής, Ροναλντίνιο, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία απόπειρας εισόδου στη χώρα με πλαστό διαβατήριο συνελήφθη την Τετάρτη (4/3). Θυμηθείτε και το πότε συνελήφθη.

Μάλιστα το δικαστήριο της Παραγουάης αποφάσισε την παράταση της κράτησης του Ροναλντίνιο και του αδελφού του, Ρομπέρτο Ασίς, χαρακτηρίζοντας τον παλαίμαχο Βραζιλιάνο άσο ως ύποπτο φυγής.

Οι δικηγόροι των δύο Βραζιλιάνων ζήτησαν την αποφυλάκισή τους, χωρίς όμως να γίνει δεκτό αυτό, αλλά ούτε καν το αίτημά τους για κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στη φυλακή μαζί με πολιτικούς κι αστυνομικούς που αντιμετωπίζουν κατηγορίες διαφθοράς, όπως και εμπόρους ναρκωτικών.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share