Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super League: Με σούπερ Ντέλετιτς «τρέχει» για 6άδα ο Αστέρας!

Τεράστιο «διπλό»!

16 Φεβρουαρίου 2020 19:30
Super League: Με σούπερ Ντέλετιτς «τρέχει» για 6άδα ο Αστέρας!

Με τον Μίλος Ντέλετιτς να σκοράρει ξανά στο φινάλε, όπως και κόντρα στον Παναιτωλικό, ο Αστέρας Τρίπολης «απέδρασε» με το «διπλό» (0-1) από τον Βόλο και πλέον βλέπει για τα καλά εξάδα, μετά το «Χ» με τον Άρη!

Ο Μίλος Ντέλετιτς εξελίσσεται στον άνθρωπο της χρονιάς για τον Αστέρα Τρίπολης. Ο δανεικός από την ΑΕΚ, Σέρβος επιθετικός, όπως έκανε και κόντρα στον Παναιτωλικό, έτσι και στον Βόλο χάρισε το «τρίποντο» στους Αρκάδες με το γκολ του πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90'. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο ματς, αφού έκαναν... τουλάχιστον τα βασικά πάνω στο γήπεδο, σε αντίθεση με τον Βόλο που ψαχνόταν επί 90 λεπτά. Με αυτή του τη νίκη πλέον, ο Αστέρας φτάνει τους 29 βαθμούς, πατάει έστω και προσωρινά εξάδα και ελπίζει να μείνει εκεί ως το τέλος.

Όσον αφορά στην εικόνα του αγώνα, στο πρώτο μισάωρο μάλλον δεν... βλεπόταν. Ένα παιχνίδι κέντρου, με αρκετές δυνατές μονομαχίες, πολλά αβίαστα λάθη και από τις δύο ομάδες και πρακτικά ανύπαρκτο ρυθμό. Τόσο οι Θεσσαλοί όσο και οι Αρκάδες δυσκολεύτηκαν αφάνταστα στην κυκλοφορία της μπάλας και στη δημιουργία φάσεων με οργανωμένο ποδόσφαιρο, με τον Βόλο να έχει την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μισό του πρώτου μέρους και τον Αστέρα να ισορροπεί στο δεύτερο μισό. Η ομάδα της Τρίπολης ήταν καλύτερη μετά το 20λεπτο, αμύνθηκε αποτελεσματικά όποτε χρειάστηκε, ενώ κατάφερε να βρει και δύο μεγάλες ευκαιρίες -μετά το 30'- για να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μπαράλες «σημάδεψε» δοκάρι και ο Σουάρεθ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο έξω. Το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με τις τελικές να είναι 3-5 για τον Αστέρα και την κατοχή 49%-51%.

Στο δεύτερο ημίχρονο πλέον, ο Αστέρας συνέχισε να είναι καλύτερος από τον Βόλο, έχοντας την κατοχή της μπάλας και πλησιάζοντας συχνά-πυκνά την περιοχή του Βόλου έστω κι αν για πολλή ώρα δεν βρήκε καλή φάση. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι ήταν... απελπιστικοί, χωρίς συνοχή, αρχή μέση και τέλος σε όλες τις γραμμές τους. Η ομάδα του Ράσταβατς συνέχισε να επιμένει από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, έκανε 2-3 σχετικά αξιόλογες τελικές και στο φινάλε του αγώνα ευτύχησε να αξιοποιήσει και τη μεγάλη της ευκαιρία, αυτή με τον Ντέλετιτς στο 85' από ασίστ του Χαουρέγκι στην κόντρα και να πάρει έτσι το σπουδαίο «διπλό» που έστω και προσωρινά την ανέβασε στην εξάδα της βαθμολογίας.

Πηγή: Sdna.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share