Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020

Οριστικό: Αυτοί θα βρίσκονται στη συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Πότε θα γίνει το ραντεβού;

20 Ιανουαρίου 2020 16:22
Οριστικό: Αυτοί θα βρίσκονται στη συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου!
Follow us on Google News

Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση των Big-4 του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την Τετάρτη 22/1 στις 15:00 αναμένεται να πραγματοποιηθεί το μεγάλο ραντεβού στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με συνολικά 12 εκπροσώπους να παίρνουν μέρος.

Όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ, οι κύριοι Αλαφούζος, Μαρινάκης, Μελισσανίδης και Σαββίδης, ήτοι οι ιδιοκτήτες των Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι μετά την πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και του διευθυντή ομοσπονδιών της ΟΥΕΦΑ, Ζόραν Λάκοβιτς με θέμα την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μαρινάκης Σαββίδης Αλαφούζος Μελισσανίδης

Εκτός από τους εκπροσώπους των "4" θα είναι ακόμη, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος, της Σούπερ Λιγκ Μηνάς Λυσάνδρου, και αντιπροσωπεία της ΦΙΦΑ και της ΟΥΕΦΑ. Συνολικά, ο αριθμός των εκπροσώπων που θα δώσει το παρών στη συνάντηση, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, είναι 12.

Απουσιάζει το όνομα του επιτετραμμένου της ΦΙΦΑ στην ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ. Η συμμετοχή των διεθνών συνομοσπονδιών, πάντως, συνεχίζει να είναι έντονη, μετά και την απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη.

Η ανακοίνωση της ΓΓΑ

"O Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης και ο Διευθυντής Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, κάλεσαν σε συνάντηση για την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. τους κ. Αλαφούζο, Γραμμένο, Λυσάνδρου, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία», με θέμα συζήτησης την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εκ μέρους των διεθνών ποδοσφαιρικών συνομοσπονδιών θα συμμετέχουν και οι Λούκα Νικόλα (Διακυβέρνηση Ομοσπονδιών μελών FIFA), Χέρμπερτ Χούμπελ (Εντεταλμένος εκπρόσωπος FIFA/UEFA), Μάριος Γεωργίου (Διεύθυνση Εθνικών Ομοσπονδιών, μελών UEFA) και Σέφτον Πέρι (Διευθυντής Κέντρου Ερευνών και Ανάλυσης UEFA)".

Γιαννακόπουλος σε οργανωμένους: «Δεν συνδιοικείτε τον Παναθηναϊκό, τελειώστε το πρόβλημά σας!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με προσωπική του δήλωση απαντά στους οργανωμένους, καλώντας τους να «λύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί» υπογραμμίζοντας πως «η υπομονή έχει εξαντληθεί».

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αλλά και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού απαντά με σκληρή γλώσσα στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού μετά και το χθεσινό πανό που ανέβασαν στην Ξάνθη με αποδέκτη τον ίδιο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθαρίζει πως αυτός είναι που επενδύει τόσα χρήματα στην ομάδα και άρα λαμβάνει τις αποφάσεις, ενώ παράλληλα τους καλεί να λύσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Μάλιστα, κλείνοντας στέλνει και μήνυμα ενότητας για το καλό του συλλόγου.

Aναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ενώ οποιοσδήποτε -μετά τα πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τις χιλιάδες διαμαρτυρίες υγιών φιλάθλων και τη ζημιά στην εικόνα της ομάδας- θα περίμενε γενναία ανάληψη ευθύνης και κάθαρση στο πλαίσιο των οργανωμένων οπαδών ή έστω ένα συγγνώμη, αντ' αυτού βλέπουμε πανό και προσπάθειες μετακύλησης της ευθύνης σε εμένα!!! Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβετε τις ευθύνες του καθενός: εσείς να αγαπάτε και να μην βλάπτετε την ομάδα μας, όπως κάνατε από την δεκαετία του 60 και εγώ να προσπαθώ να κρατάω τον Παναθηναϊκό ψηλά συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας μου, που εδώ και 40 χρόνια έχει προσφέρει εκτός από αγάπη και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Έχουμε την ίδια αφετηρία κύριοι, αλλά όχι την ίδια θέση. Δεν συνδιοικείτε τον Παναθηναϊκό, δεν συναποφασίζετε, δεν συνεπενδύετε. Όλα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά την αλαζονεία που επιδεικνύετε σαν να δημιουργήσατε εσείς τον Παναθηναϊκό και την συμπεριφορά σας σαν να είστε κάτι πάνω από τον σύλλογο, όχι! Ισχυρίζεσθε ότι η ευθύνη δεν είναι συνολική και ότι κάποιοι ελάχιστοι έχουν προκαλέσει όλα τα παραπάνω. Τί σας εμποδίζει να το αποδείξετε εμπράκτως; Γιατί δεν απομονώνετε ό,τι μας βλάπτει; Μήπως το ότι δεν βάζετε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ σας ;

Κάνω μια τελευταία προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε μαζί τους αγώνες μας σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό... Η ίδια η ιστορία έχει άλλωστε δείξει ότι, μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, τα αποτελέσματα έρχονται και η σελίδα γυρίζει. Ξέρετε ποιοι δημιουργούν το πρόβλημα - τελειώστε τους. Θα μπορούσα να ακολουθήσω άλλους δρόμους για να τελειώσει αυτή η ιστορία, αλλά αυτοί οι δρόμοι δεν με χαρακτηρίζουν. Είστε οι μόνοι που μπορείτε και ΟΦΕΙΛΕΤΕ να τελειώσετε το πρόβλημά σας. Ένα πρόβλημα που έχει και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επίπτωση σε όλο τον Παναθηναϊκό. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και η υπομονή έχει προ πολλού εξαντληθεί...».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share