Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Πέθανε η 2χρονη κόρη του!

Ασύλληπτη τραγωδία!

2 Δεκεμβρίου 2019 14:59
Τραγωδία για πασίγνωστο ποδοσφαιριστή: Πέθανε η 2χρονη κόρη του!

Σοκαρισμένο είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο από την είδηση του θανάτου του 2χρονου παιδιού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!

Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή Μπενίκ Αφόμπε! Ο 26χρονος επιθετικός της Μπρίστολ Σίτι εξέδωσε ανακοίνωση για αυτό το τραγικό συμβάν.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός!

«Η Αμόρα είχε εισαχθεί σε νοσοκομείο για θεραπεία μετά από μόλυνση. Δυστυχώς υπέφερε από πολλές επιπλοκές και παρ΄ότι οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν δεν τα κατάφερε. Πέθανε ειρηνικά και έχοντας στο πλάι της την οικογένειά της. Όλη η οικογένεια είναι συντετριμμένη και επιθυμεί την ιδιωτικότητά της στις δύσκολες αυτές ώρες», έγραφε η ανακοίνωση.

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλοί συνάδερφοί τού έστειλαν συλλυπητήρια και επίσημες ανακοινώσεις εξέδωσαν και οι ομάδες Μπόρνμουθ και Άρσεναλ, στις οποίες έχει παίξει στο παρελθόν ο Μπενίκ Αφόμπε.

Νέα τροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου από διφθερίτιδα!

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου του 8χρονου από διφθερίτιδα, καθώς, όπως αποκαλύπτει το Open TV, το ΠΙΚΠΑ Βούλας παρέδωσε το βιβλιάριο υγείας του παιδιού στην ανάδοχη οικογένεια, που το παρέλαβε.

Θάνατος 8χρονου: Η περιγραφή του γιατρού που εξέτασε πρώτος το άτυχο αγγελούδι! (Video)

Σύμφωνα με το έγγραφο αυτό, το παιδάκι βρισκόταν στη μονάδα μέχρι και τις 5/10/2014. Εκείνη την ημέρα το παρέλαβε η ανάδοχη μητέρα και καταγράφεται ότι της δόθηκε και το βιβλιάριο υγείας.

«Ξέρουμε πια ότι η ανάδοχη μητέρα έχει βιβλιάριο υγείας του παιδιού. Έτσι μπορούμε να διαπιστώσουμε αν έχει εμβολιαστεί» λέει ο Μιχάλης Γιαννακός της ΠΟΕΔΗΝ.

Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 8χρονου!

Παράλληλα, τονίζει ότι υπάρχει «κλίμα ανησυχίας και ρωτάνε συνέχεια στα νοσοκομεία και σε ιδιώτες παιδιάτρους, αν τα εμβόλια καλύπτουν τα παιδιά. Εδώ και 28 χρόνια έχει εξαλειφθεί η διφθερίτιδα από τη χώρα μας, το καλύπτει πλήρως το εμβόλιο. Το συγκεκριμένο παιδί που νόσησε από διφθερίτιδα, είχε ατελή εμβολιασμό, όπως ήταν και οι αρχικές πληροφορίες, που δημοσιοποίησε ο διευθυντής του Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

Γι αυτό δεν μίλησε κανείς ως τώρα. Έχουμε, λοιπόν, νέα στοιχεία. Ξέρουμε πλέον ότι το παιδί έφυγε τον Σεπτέμβρη του 2014 κι όχι το 2015 που λέγαμε από το ΠΙΚΠΑ. Κάτι που σημαίνει ότι ήταν 3,5 ετών. Ως εκ τούτου, οι επαναληπτικές δόσεις του εμβολίου θα έπρεπε να έχουν γίνει από την ανάδοχη οικογένεια, μιας και γίνονται σε ηλικία 4 και 5 ετών».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Σοκ: Πέθανε γνωστός ηθοποιός! (photo-video)

Πέθανε σεφ που έγινε γνωστός μέσα από το Masterchef!

Νεκρός ο Παναγιώτης Γιατράς!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share