Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Ματς-πρόκληση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ του Μουρίνιο!

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα!

26 Νοεμβρίου 2019 11:42
Champions League: Ματς-πρόκληση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Τότεναμ του Μουρίνιο!

Ματς-πρόκληση για τον Ολυμπιακό απόψε κόντρα στην Τότεναμ του Μουρίνιο, στο Λονδίνο, για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Champions League: Πάλεψε αλλά λύγισε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο! (Video)

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν ότι ο αποψινός αγώνας (22:00 Cosmote Sport 2HD) στην Αγγλία θα είναι εξαιρετικά δύσκολος, πόσω μάλλον από τη στιγμή που θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο για τους Λονδρέζους ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέλαβε πριν από μια εβδομάδα την Τότεναμ, και μάλιστα ξεκίνησε με το δεξί, καθώς η ομάδα του νίκησε 3-2 εκτός έδρας τη Γουέστ Χαμ. Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει και σήμερα, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό και σφραγίζοντας την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι σε περίπτωση που κάνουν το «διπλό» μέσα στο Λονδίνο, θα έχουν πιθανότητες πρόκρισης ακόμα και στους «16». Ακόμα και ο βαθμός όμως ίσως αποδειχθεί υπερπολύτιμος, στην προσπάθεια πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τους το στραπάτσο με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (1-1 το προηγούμενο Σάββατο) και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αποψινό παιχνίδι, θεωρώντας ότι μπορούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα από τους φιναλίστ του περσινού Champions League. Ο Πορτογάλος δεν έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στο υπερσύγχρονο νέο γήπεδο της Τότεναμ, ωστόσο η πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί (Γκερέρο).

Η προτελευταία αγωνιστική του Champions League θα ξεκαθαρίσει πολύ την κατάσταση για τη συνέχεια της διοργάνωσης, αλλά και για την πρόκριση στο Europa League.

Στο αποψινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν για τον 1ο όμιλο και Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης για τον 4ο όμιλο.

1ος όμιλος Champions League

  • 19:55 Γαλατάσαραϊ-Κλαμπ Μπριζ (Cosmote Sport 5HD)
  • 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν (Cosmote Sport 4HD)

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί την Παρί Σεν Ζερμέν, με τους Γάλλους να έχουν ήδη προκριθεί στους «16» και να αναζητούν ένα «Χ» για να κλειδώσουν και την πρωτιά. Η Ρεάλ προκρίνεται με νίκη ή αν η Μπριζ δεν κερδίσει τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη. Για τους γηπεδούχους ο Ζιντάν δεν υπολογίζει σε Ροντρίγκεζ, Βάσκεθ και Ασένσιο, εκτός έμειναν και οι Νάτσο, Βινίσιους. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Γαλατάσαραϊ δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16», αλλά με νίκη θα περάσει στην τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Η Μπριζ με νίκη εξασφαλίζει την τρίτη θέση και ελπίζει ακόμη και για τη δεύτερη, αν η Ρεάλ δεν κερδίσει.

Champions League: «Τρελές» ανατροπές για Τσέλσι και Ντόρτμουντ! (Video)

Βαθμολογία:

  1. Παρί ΣΖ 12
  2. Ρεάλ Μ. 7
  3. Μπριζ 2
  4. Γαλατάσαραϊ 1

Τελευταία αγωνιστική (11/12):

  • Παρί ΣΖ-Γαλατάσαραϊ
  • Μπριζ-Ρεάλ Μ.

2ος όμιλος Champions League

  • 22:00 Τότεναμ-Ολυμπιακός (Cosmote Sport 2HD)
  • 22:00 Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν Μονάχου (Cosmote Sport 3HD)

O Ολυμπιακός αγωνίζεται στην έδρα της Τότεναμ, σε ένα ματς-πρόκληση για τους «ερυθρόλευκους», την ίδια ώρα που ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενεί την Μπάγερν. Οι Βαυαροί έχουν ήδη προκριθεί και θα είναι σίγουρα πρώτοι με νίκη ή αν η Τότεναμ δεν κερδίσει στο Λονδίνο. Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ελπίδες πρόκρισης στους «16», αλλά θα πρέπει να νικήσει και ταυτόχρονα να μην κερδίσουν οι Λονδρέζοι τους Πειραιώτες. Ερναντέζ, Ζίλε και Αλάμπα είναι εκτός μάχης για τους Βαυαρούς, Μποακί και Βουκάνοβιτς είναι εκτός για τους Σέρβους.

Βαθμολογία:

  1. Μπάγερν 12
  2. Τότεναμ 7
  3. Ερυθρός Αστέρας 3
  4. Ολυμπιακός 1

Τελευταία αγωνιστική (11/12):

  • Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας
  • Μπάγερν-Τότεναμ.

3ος όμιλος Champions League

  • 22:00 Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ (Cosmote Sport 8HD)
  • 22:00 Αταλάντα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Cosmote Sport 9HD)

Η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία ή αν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ δεν κερδίσει εκτός έδρας την Αταλάντα. Οι τραυματίες Αγουέρο, Ζιντσένκο, Λαπόρτ και Σανέ είναι εκτός, όπως και ο τιμωρημένος Μπράβο. Η Σαχτάρ προκρίνεται από απόψε αν κερδίσει τη Σίτι και ταυτόχρονα η Ντιναμό χάσει στην Αταλάντα. Οι Κροάτες χάνουν κάθε ελπίδα πρόκρισης με ήττα και αν η Σαχτάρ κερδίσει στο Μάντσεστερ. Σε πιο δύσκολη θέση είναι η Αταλάντα, που για να μείνει ζωντανή για τους «16» του Champions League ή ακόμα και για το Europa League χρειάζεται είτε νίκη επί της Ντιναμό Ζ. είτε νίκη της Σίτι. Με ήττα η ιταλική ομάδα τερματίζει τέταρτη, όπως και με ισοπαλία αν η Σαχτάρ δεν χάσει από τη Σίτι.

Βαθμολογία:

  1. Μάντσεστερ Σίτι 10
  2. Σαχτάρ 5
  3. Ντιναμό Ζ. 5
  4. Αταλάντα 1

Τελευταία αγωνιστική (11/12):

  • Ντιναμό-Σίτι
  • Σαχτάρ-Αταλάντα

4ος όμιλος Champions League

  • 19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας-Λεβερκούζεν (Cosmote Sport 6HD)
  • 22:00 Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης (Cosmote Sport 7HD)

Ντέρμπι στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης. Εχει ήδη κλειδώσει την πρόκριση και αν κερδίσει θα καπαρώσει και την πρωτιά. Νοκ άουτ για τον Μαουρίτσιο Σάρι είναι ο Ντόουγκλας Κόστα, αμφίβολοι οι Ντε Λιχτ, Μπερναντέσκι, Σάντρο και Ραμπιό. Οι «ροχιμπλάνκος» περνούν από απόψε στους «16» αν νικήσουν ή αν και τα δύο ματς του ομίλου λήξουν ισόπαλα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους Σάβιτς, Κόστα, Βρσάλικο και Χιμένες. Η Λοκομοτίβ χάνει κάθε ελπίδα πρόκρισης στους «16» αν χάσει από τη Λεβερκούζεν στη Μόσχα ή με ισοπαλία αν ταυτόχρονα η Ατλέτικο δεν χάσει στην Ιταλία.

Βαθμολογία:

  1. Γιουβέντους 10
  2. Ατλέτικο 7
  3. Λεβερκούζεν 3
  4. Λοκομοτίβ 3

Τελευταία αγωνιστική (11/12):

  • Λεβερκούζεν-Γιουβέντους
  • Ατλέτικο-Λοκομοτίβ
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share