Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Champions League: Πάλεψε αλλά λύγισε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο! (Video)

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε!

6 Νοεμβρίου 2019 22:22
Champions League: Πάλεψε αλλά λύγισε ο Ολυμπιακός στο Μόναχο! (Video)

Δυστυχώς η ομάδα του Ολυμπιακού πάλεψε σκληρά αλλά δεν τα κατάφερε έναντι της Μπάγερν στον αγώνα του Champions League!

Η Μπάγερν μπήκε δυνατά στο ματς και επιχείρησε να πιέσει και να απειλήσει από νωρίς τον Ολυμπιακό. Στο 5ο λεπτό ο Σα έβγαλε δύσκολα ένα σουτ του Γκορέτσκα ενώ οι Βαυαροί είχαν φάση με γύρισμα του Κομάν στο 21', χαμένο τετ α τετ του Κομάν που έβγαλε ο Σα στο 34' και ένα δοκάρι του Παβάρ στο 45'.

Ο Ολυμπιακός είχε τον Σα σε πολύ καλή κατάσταση, ήταν γενικά σωστός τακτικά από αμυντικής πλευράς αλλά επιθετικά δεν μπόρεσε να κάνει πολλά. Η ουσιαστικά καλή του φάση ήταν στο 16' από γύρισμα - τακουνάκι του Γκερέρο στον Ραντζέλοβιτς και σουτ του Σέρβου αρκετά έξω. Παρόλα αυτά το α' μέρος έκλεισε στο 0-0.

Ο σχηματισμός της γηπεδούχου Μπάγερν ήταν ως εξής: Νόιερ γκολκίπερ, άμυνα με Παβάρ δεξιά, Ντέιβις αριστερά και Αλάμπα - Μαρτίνες στο κέντρο της, Γκορέτσκα και Κίμιχ τα εξάρια, Γκνάμπρι δεξιά, Κομάν αριστερά και ο Μίλερ πίσω από τον Λεβαντόφσκι.

Η διάταξη του Ολυμπιακού με 4-3-3 και μοναδική ανατροπή - έκπληξη την παρουσία του Ραντζέλοβιτς στο αρχικό σχήμα: Σα κίπερ, άμυνα με Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα, κέντρο με Γκιγιέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκη, άκρα με Ραντζέλοβιτς και Ποντένσε και φορ ο Γκερέρο.

Στην επανάληψη η Μπάγερν πρέσαρε και άλλο τον Ολυμπιακό. Στο 50ό λεπτό είχε δοκάρι σε φάση όπου ο Σα έβγαλε την κεφαλιά του Γκορέτσκα ενώ στο 53' οι Μεριά και Σα σταμάτησαν τον Λεβαντόφσκι. Στο 60' ο πολύ καλός Κομάν είχε ένα σουτ που έβγαλε ο Σα και στο 69' από δικό του γύρισμα σκόραρε από κοντά με προβολή ο Λεβαντόφσκι. Στο 71' ο Κομάν είχε πολύ καλή χαμένη ευκαιρία ενώ οι Βαυαροί έψαξαν και 2ο τέρμα. Μετά από χαμένο τετ α τετ του Μίλερ στο 87' ο Πέρισιτς που λίγο πριν είχε μπει αλλαγή έκανε από κοντά το τελικό 2-0 μετά από λάθος του Ελ Αραμπί στην επίθεση και αδυναμία του Τσιμίκα να διώξει την μπάλα.

MVP: Ο Κομάν μαζί με τον Λεβαντόφσκι.

Ο πρώτος γενικά έκανε γεμάτο ματς ενώ ο 2ος σκόραρε για μία ακόμα αναμέτρηση.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Πέρισιτς λίγο μετά την είσοδό του στο ματς έβαλε γκολ. Από τον Ολυμπιακό άκρως θετικό πρόσημο είχε ο Σα με μεγάλες επεμβάσεις (σ.σ. οκτώ αποκρούσεις) και καλός ήταν ο Σεμέδο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Το κέντρο του Ολυμπιακού σε επίπεδο κυκλοφορίας της μπάλας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί. Ούτε τα άκρα στην επίθεση πήγαν καλά.

Η ΓΚΑΦΑ: Η φάση του δεύτερου γκολ της Μπάγερν όπου ο Τσιμίκας δεν μπόρεσε να διώξει σωστά αλλά και με το λάθος του Ελ Αραμπί στην επίθεση.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν έχει κάνει το μεγάλο ή το σοβαρό λάθος η διαιτησία. Στάθηκε αρκετά καλά.

Ο Ολυμπιακός τακτικά και αμυντικά στάθηκε αρκετά καλά απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο και εκτός έδρας. Το βασικό του μείον ήταν πως δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα και να απειλήσει περισσότερο, κάτι που δεν ήταν εύκολο. Ωστόσο ήταν ανταγωνιστικός και έχασε με σκορ 2-0 από την Μπάγερν.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Παβάρ, Μαρτίνες, Λεβαντόφσκι, Γκορέτσκα (82' Τολισό), Ντέιβις, Γκνάμπρι (88' Πέρισιτς), Μίλερ, Αλάμπα, Κομάν (90+ Κουτίνιο) και Κίμιχ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης (71' Βαλμπουενά), Γκιγιέρμε, Γκερέρο, Ποντένσε (79' Ελ Αραμπί), Ομάρ, Μεριά, Τσιμίκας και Ραντζέλοβιτς (61' Μασούρας).

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share