Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν!

Με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο οι Βαυαροί!

6 Νοεμβρίου 2019 12:13
Champions League: Δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν!

Στο Μόναχο βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αντιμετωπίσει σήμερα την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Champions League: «Τρελές» ανατροπές για Τσέλσι και Ντόρτμουντ! (Video)

Η Μπάγερν κατεβαίνει στο γήπεδο με υπηρεσιακό προπονητή στον πάγκο, μετά από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και οι παίκτες θέλουν σήμερα να σταματήσουν το αρνητικό αυτό σερί.

Champions League: Γκέλα της Μπαρτσελόνα! Έμεινε στο 0-0 με την Σλάβια Πράγας! (Video)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού από την άλλη ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν το… θηρίο.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας. Έτσι σήμερα υπολογίζει στους: Σα, Αλέν, Καραργύρη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Παπαδόπουλο, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Champions League: Η Τσέλσι «άλωσε» το Αμστερνταμ! Η Λειψία κέρδισε την Ζενίτ! (Video)

Ο Μαρτίνς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου είπε πως δεν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ωστόσο τόνισε ότι τώρα οι συνθήκες είναι διαφορετικές, καθώς η Μπάγερν έχει αλλάξει προπονητή εδώ και πολύ λίγο καιρό, κάτι που θα πρέπει να εκμεταλλευτούν προς όφελός τους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι παίκτες φιλοδοξούν να γράψουν ιστορία και να εκμεταλλευτούν τις καλές τους στιγμές για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της Μπάγερν από την άλλη εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα κάνει μια νέα αρχή. Ο Χάνσι Φλικ τόνισε την ανάγκη να επιστρέψουν στις νίκες, παίζοντας ποδόσφαιρο κυριαρχίας και βελτιώνοντας την αμυντική τους λειτουργία.

Champions League: Πίκρα για τον Ολυμπιακό!

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν... ένα κλικ πάνω σε ποιότητα και έτσι έκανε το 3Χ3 στον όμιλο του Champions League, κερδίζοντας 2-3 τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη.

Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε, αλλά γρήγορα η βαυαρική ομάδα απάντησε. Ετσι μετά ξέφυγε και έφτασε στο 1-3 για να μειώσει στο τέλος η ελληνική ομάδα. Ετσι, μετά από 3 αγώνες ο Ολυμπιακός έχει ένα βαθμό, με την Μπάγερν να έχει 9. H Tότεναμ έχει πλέον 4, καθώς κέρδισε 5-0 τον Ερυθρό Αστέρα που έχει 3. Οπαδοί του Ολυμπιακού επιτέθηκαν σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο κέντρο της Αθήνας!

Ο Ολυμπιακός άφησε καλές εντυπώσεις στο παιχνίδι. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, ενώ ξεχώρισε για τα ψυχικά του αποθέματα το σύνολο του Μαρτίνς.

Ολυμπιακός-Μπάγερν Μονάχου 2-3 (23' Ελ Αραμπί, 79' Γκιλιέρμε / 34', 62' Λεβαντόφσκι, 75' Τολισό)
Τότεναμ-Ερυθρός Αστέρας 5-0 (9', 72' Κέιν, 16', 44' Σον, 57' Λαμέλα)

Η βαθμολογία
Μπάγερν Μονάχου 9
Τότεναμ 4
Ερυθρός Αστέρας 3
Ολυμπιακός 1

Ολυμπιακός: Η επίσημη ανακοίνωση για τα επεισόδια σε αγώνα Νέων!

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα επεισόδια στον αγώνα των ομάδων Νέων των «ερυθρόλευκων» κόντρα σε αυτούς της Μπάγερν Μονάχου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τη σημερινή εισβολή χούλιγκαν στον Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι εισβολείς δεν έχουν ουδεμία θέση στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ουδεμία σχέση με την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας».

Ολυμπιακός-Μπάγερν: Σκληρές εικόνες από τα επεισόδια σε αγώνα Νέων στου Ρέντη!

Σκληρές είναι οι εικόνες από τα επεισόδια με κουκουλοφόρους στο ματς Ολυμπιακός-Μπάγερν.

Οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου έχουν τραυματιστεί στο κεφάλι μετά την εισβολή κουκουλοφόρων στο παιχνίδι Νέων του Ολυμπιακού με τους Γερμανούς για το Youth League.

Από την απρόκλητη αυτή επίθεση υπήρχαν τέσσερις τραυματισμοί φίλων της Μπάγερν, όπως ενημέρωσε η Αστυνομία, και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν άμεσα οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share