Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Λευτέρης Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό!

Με 14.933 βαθμούς!

21 Νοεμβρίου 2019 23:45
Λευτέρης Πετρούνιας: Προκρίθηκε στον τελικό!

Από το καλό στο καλύτερο πηγαίνει ο Λευτέρης Πετρούνιας, που πέρα από την γέννηση του πρώτο του παιδιού, περνάει και στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου! Ο τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23/11.

Δείτε και αυτό: Στιγμές ευτυχίας για την Βασιλική Μιλλούση και τον Λευτέρη Πετρούνια! Η φωτογραφία που το αποδεικνύει!

Με μια πετυχημένη εκτέλεση του προγράμματός του κέρδισε 14.933 βαθμούς και τη δεύτερη θέση στον προκριματικό.

Ο Κινέζος Γιάνγκ Λιού, ο μεγαλύτερος αντίπαλος του Πετρούνια στη μάχη για το τελευταίο εισιτήριο για το Τόκιο, ήταν πρώτος στην κατάταξη του προκριματικού με 15.100 βαθμούς.

Η μάχη στους κρίκους θα επικεντρωθεί ανάμεσα στον Έλληνα πρωταθλητή και τον Κινέζο αντίπαλό του ενώ ανταγωνιστικός θα είναι και ο Αρμένιος Αρτούρ Αβετισιάν, που προκρίθηκε τέταρτος στον τελικό.

Ο Πετρούνιας σε αυτόν τον αγώνα κυνηγά αποκλειστικά τη νίκη, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει την Ολυμπιακή πρόκριση.

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατετάγη 13ος έχοντας συγκεντρώσει 14.000 βαθμούς και δεν μπόρεσε να προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, με μια πολύ καλή εμφάνιση.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Αγκαλιάζουν για πρώτη φορά την μπέμπα τους! (Photo)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν μετά την γέννηση της κορούλας τους! Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση αγκαλιάζουν για πρώτη φορά την μπέμπα τους. Η φωτογραφία πραγματικά συγκινέι και χαρίζει πολλά χαμόγελα!

Να θυμίσουμε: Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς! (Video)

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο και εξέφρασε τα συναισθήματα του, λέγοντας:

«Και εκεί που νομίζεις ότι ως αθλητής έχεις ζήσει όλα τα συναισθήματα στη μεγαλύτερη τους ένταση, καταλαβαίνεις ότι η γέννηση του παιδιού σου είναι το μεγαλύτερο, το πιο μοναδικό και το πιο έντονο απ’ όλα. Είμαστε διπλά ευλογημένοι γιατί και σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι που ξεκίνησε σήμερα είσαστε δίπλα μας. Ευχαριστούμε τον Ιατρό μας Παναγιώτη Μπέττα, την Μαία μας Γωγώ και τον Όμιλο ΙΑΣΩ για την υπέροχη εξυπηρέτηση. Σας Ευχαριστούμε όλους με όλη μας την καρδιά.
Βασιλική, Λευτέρης, Μπέμπα».

Δείτε την φωτογραφία!

Βασιλική Μιλλούση: Γέννησε και είναι τρισευτυχισμένη!

Σύμφωνα με πληροφορίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, γέννησε η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το ζευγάρι περίμενε με αγωνία το πρώτο του παιδάκι, που τελικά ήρθε στον κόσμο και τους γέμισε χαμόγελα.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ο ολυμπιονίκης είχε δείξει την ανυπομονησία της να γνωρίσει το μωράκι τους με ένα post που έκανε στο Instagram.

Το ζευγάρι βρίσκεται σε γνωστό μαιευτήριο της Αθήνας, ενώ δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Πετρούνιας - Μιλλούση: Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Μάλιστα περιμένουν και το πρώτο τους παιδάκι, καθώς η Βασιλική είναι έγκυος έχοντας στην κοιλίτσα της ένα κοριτσάκι!

Μετά την εγκυμοσύνη της Βασιλικής Μιλλούση τα νέα για εκείνη και τον σύντροφό της, Λευτέρη Πετρούνια, έρχονται το ένα μετά το άλλο! Έχετε δει την φουσκωμένη της κοιλίτσα;

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης έδωσε ένα μονόπετρο στην αγαπημένη του και πλέον ετοιμάζονται να παντρευτούν! Η Βασιλική Μιλλούση κιόλας ανέβασε τη φωτογραφία με το δαχτυλίδι στο instagram!

Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς!

Απίστευτη ήταν η αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς! Στην δημοσιότητα το επικό βίντεο! Η απίστευτη αντίδραση του Λευτέρη Πετρούνια, όταν η Μιλλούση του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος!

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση, καθώς περιμένουν ένα υπέροχο κοριτσάκι. Η ίδια είναι ήδη στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ανέβασε το σχετικό βίντεο στο youtube, που μας δείχνει την επική αντίδραση του, όταν είδε ότι η Μιλλούση του είχε κολλήσει το τεστ εγκυμοσύνης της στον τοίχο!

Έχετε δει το σπίτι του ζευγαριού; Φωτογραφίες από το νέο τους σπίτι που κόβουν την ανάσα!

Δείτε το βίντεο:

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share