Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Champions League: Ματς πρόκληση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπάγερν!

Για την υπέρβαση οι «ερυθρόλευκοι»

22 Οκτωβρίου 2019 10:10
Champions League: Ματς πρόκληση για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μπάγερν!

Ματς-πρόκληση απόψε για τον Ολυμπιακό, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Champions League: Μαχητής o Ολυμπιακός άγγιξε την ανατροπή θρίαμβο!

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται (22:00, Cosmote Sports 2) την Μπάγερν, με στόχο να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, για να αυξήσουν τις πιθανότητες διάκρισης και να διεκδικήσουν τη συνέχειά τους στην Ευρώπη και το... 2020. Φυσικά, αυτό μόνο εύκολο δεν θα είναι κόντρα στους πανίσχυρους Βαυαρούς, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψαν με 7-2 την Τότεναμ στο Λονδίνο, την ίδια ώρα που οι Πειραιώτες έχαναν απρόσμενα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Champions League: Νίκη με ανατροπή για την Μπαρτσελόνα! Παιχνιδάρα με επτά γκολ στο «Άνφιλντ»! (Video)

Οι Βαυαροί έχουν έρθει αποφασισμένοι για τη νίκη στην Αθήνα. Οι δύο «γκέλες» στο πρωτάθλημα (ήττα με 1-2 από την Χοφενχάιμ στο Μόναχο και ισοπαλία 2-2 με την Άουγκσμπουργκ στο ντέρμπι της Βαυαρίας) έχουν κάνει τους Γερμανούς να θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Ο Νίκο Κόβατς άλλωστε στη συνέντευξη Τύπου είπε πως δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται ότι η ομάδα του θα αφήσει βαθμούς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει με μεγάλη αγωνία την αναμέτρηση και έχει κάνει εδώ και καιρό sold out. Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε ότι θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σύγκριση με τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Ετσι κι αλλιώς, Κούτρης και Σουντανί δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο Πορτογάλος πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στον Μεριά και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ στην επίθεση παίζεται η θέση του φορ ανάμεσα σε Γκερέρο και Ελ Αραμπί. Champions League: Τα φώτα σε «Καμπ Νόου» και «Μεστάγια»! Μπαρτσελόνα-Ίντερ και Βαλένθια-Άγιαξ «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον!

Η πιθανότερη ενδεκάδα που θα κατεβάσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι η εξής: Σα, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μεριά (Αβραάμ Παπαδόπουλος), Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ποντένσε, Μασούρας, Ελ Αραμπί (Γκερέρο). Από την άλλη, οι Γερμανοί δεν αναμένεται να κάνουν εκπλήξεις και θα αγωνιστούν με τους Νόιερ, Αλάμπα, Κίμιχ, Ερνάντες, Παβάρ, Τιάγκο Αλκάνταρα, Τολισό, Κομάν, Γκνάμπρι, Κουτίνιο και Λεβαντόφσκι.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ντάνι Μακέλι. Ο 36χρονος Ολλανδός θα διευθύνει για τέταρτη φορά αγώνα των Πειραιωτών. Βοηθοί του θα είναι οι Μάριο Ντικς, Χέσεκλ Στέγκστρα, Κέβιν Μπλομ, ενώ στο VAR θα είναι ο Γιοκίμ Καμπουίς.

Χαμός! Στον «αέρα» ο τελικός του Champions League στην Κωνσταντινούπολη!

Επιστολή στον πρόεδρο της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, έστειλε ο Ιταλός υπουργός Αθλητισμού, Βιτσέντσο Σπανταφόρα, διερωτώμενος αν είναι πρέπον να διεξαχθεί ο τελικός του Champions League στις 20 Μαΐου 2020 στην Κωνσταντινούπολη μετά την εισβολή των Τούρκων στη Συρία και τις βιαιοπραγίες τις οποίες έχει καταδικάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Champions League: Πέρασε από την Πράγα η Ντόρτμουντ, «κόλλησε» η Νάπολι στο Βέλγιο! (Video)

Όλα εξετάζονται και είναι προς συζήτηση, μάλιστα ο αντιπροέδρος UEFA της Μικέλε Ούβα σε συνέντευξή του στο ‘Radio Anch’io Sport’ είχε τονίσει προς η μη διεξαγωγή ενός τελικού αποτελεί πράξη αλλά όλα είναι προς συζήτηση, ενώ ο πρόεδρος Τσέφεριν είχε πει πως θα αξιολογήσουν την κατάσταση

Ο Ούβα, σε συνέντευξή του σχολίασε επίσης και τον τουρκικό χαιρετισμό.

«Οι πολιτικές συγκυρίες δεν είναι και οι καλύτερες και μολονότι υπάρχει σαφής διαχωρισμός ανάμεσα στην πολιτική και τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο δεν μπορεί να προσποιείται πως δεν συμβαίνει τίποτε σε σχέση με όλα όσα διαδραματίζονται. Ομοσπονδίες, παίκτες και προπονητές υπόκεινται σε επακριβείς κανονισμούς και η παραβίασή τους επισύρει επιπλέον έρευνες και ίσως και ποινές. Ο αθλητισμός και ιδίως το ποδόσφαιρο έχει μία παγκόσμια προβολή στα μέσα ενημέρωσης και δεν μπορεί να δίνει σαφή μηνύματα πολιτικής φύσης. Ορισμένες χειρονομίες θα πρέπει να καταδικάζονται».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share