Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό ατύχημα για αθλητή: Έσπασε το λαιμό του επιχειρώντας άλμα με τριπλή κωλοτούμπα! (Video)

Σοκαριστικό!

22 Οκτωβρίου 2019 07:51
Ανατριχιαστικό ατύχημα για αθλητή: Έσπασε το λαιμό του επιχειρώντας άλμα με τριπλή κωλοτούμπα! (Video)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τη στιγμή του σοβαρότατου ατυχήματος ενός 22χρονου αθλητή από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του να κάνει μια τριπλή ανάποδη εναέρια κωλοτούμπα. Φρικιαστικό ατύχημα στη Νάξο: Ακρωτηριάστηκε 51χρονος άνδρας!

Ο Αχεγκέτ Βαλίτοφ από την πόλη Ούφα επιχείρησε το άλμα κατά τη διάρκεια προπόνησης τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Η πτώση του, όμως, ήταν εξαιρετικά άσχημη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αυχένα.

Τρομακτικό ατύχημα στην Formula 3!: Απογειώθηκε μονοθέσιο! (Video)

Το μονοθέσιο απογειώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα της φόρμουλα 3 στην Μόντσα. Τραγωδία στη Φόρμουλα 2: Νεκρός 22χρονος οδηγός! (Video)

Πάγωσε το αίμα όλων όσων παρακολουθούσαν τον αγώνα της Formula 3 στην Μόντσα όταν το μονοθέσιο της Campos Racing με οδηγό τον Άλεξ Περόνι απογειώθηκε στην ιστορική Παραμπόλικα.

Ο 19χρονος οδηγός πάτησε πάνω σε κερμπ με αποτέλεσμα το μονοθέσιο του να… απογειωθεί και να καταλήξει πάνω στα προστατευτικά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και όλοι έτρεξαν προς το συγκεκριμένο σημείο. Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Άλεξ Περόνι βγήκε από το μονοθέσιο χωρίς να έχει πάθει το παραμικρό με το Halo να παίζει καθοριστικό ρόλο.

Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP: Πήρε φωτιά Ducati! (Video)

Από ένα τρομακτικό ατύχημα που σημειώθηκε δευτερόλεπτα μετά την έναρξή του, σημαδεύτηκε το βρετανικό MotoGP στην πίστα του Σίλβερστοουν. Σοκαριστικό ατύχημα για 5χρονη σε κυλιόμενες σκάλες! (photos-video)

Πρωταγωνιστές ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati και ο Φάμπιο Κουαντράρο με Yamaha οι οποίοι «ακούμπησαν» στην πρώτη στροφή με αποτέλεσμα και οι δύο να χάσουν την ισορροπία τους και οι δύο μηχανές να συγκρούονται μεταξύ τους.

Δευτερόλεπτα αργότερα, μάλιστα, η μηχανή του Ντοβιτσιόζο πήρε φωτιά με τον αναβάτη της να κάνει συνολικά 11 τούμπες πριν τελικά να σταματήσει.

Η σύγκρουση καταγράφηκε από την κάμερα του ενός εκ των δύο αναβατών.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστή η έκταση και το είδος των τραυμάτων που έχουν υποστεί οι δύο αναβάτες.

Τρομακτικό ατύχημα: Φουσκωτό κάστρο «πέταξε» στον αέρα ενώ βρισκόντουσαν μέσα παιδιά! (Video)

Τρομακτικό ατύχημα στη Ρωσία από φουσκωτό κάστρο που «πέταξε» στον αέρα και αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τα παιδιά που βρίσκονταν μέσα σ’ αυτό, ένα αγόρι κι η αδελφή του.

Η μητέρα τους διακρίνεται στο βίντεο από την πόλη Τολιάτι, της επαρχίας Σαμάρα, να τρέχει πανικόβλητη μαζί με άλλους γονείς καθώς ο αέρας παρασέρνει το φουσκωτό κάστρο σε σημείο όπου βρίσκονταν τραμπολίνα.

Οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα εις βάρος του ιδιοκτήτη για εγκληματική αμέλεια.

Στην πόλη Ουλάν Ουντέ τέσσερα παιδιά ηλικίας επτά ετών και κάτω τραυματίστηκαν στα κεφάλια τους και έπεσαν σε κώμα, όταν μια ξαφνική ριπή ανέμου σήκωσε ένα φουσκωτό κάστρο σε ύψος τριώροφου κτιρίου προτού το ρίξει στο έδαφος στα τέλη Μαϊου.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share