Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Σοκαριστικό ατύχημα για 5χρονη σε κυλιόμενες σκάλες! (photos-video)

Σοκ!

16 Αυγούστου 2019 14:14
Σοκαριστικό ατύχημα για 5χρονη σε κυλιόμενες σκάλες! (photos-video)

Ώρες αγωνίες πέρασε ένα μικρό κορίτσι μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε σε κυλιόμενες σκάλες εμπορικού κέντρου, το οποίο είχε επισκεφτεί μαζί με την μητέρα της και χρειάστηκε η επέμβαση των αρχών για να «ξεκολλήσει». Παντρεύτηκε ένα 4χρονο κορίτσι! Η τρομακτική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές τις φωτογραφίες θα σας προκαλέσει ανατριχίλα!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το μικρό κορίτσι ανέβηκε τις κυλιόμενες με την μητέρα της, αλλά ξέχασε να αφήσει το χέρι της, με αποτέλεσμα αυτό να πιαστεί στον μηχανισμό των σκαλιών.

Μάλιστα, χρειάστηκε να κινητοποιηθούν οι αρχές για να καταφέρουν να βγάλουν το χέρι της κοπέλας, η οποία, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Παραμορφώθηκε από ατύχημα αλλά ο σύντροφός της έδειξε σε όλον τον κόσμο τι σημαίνει αγάπη!

Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη δύναμη που υπάρχει στον κόσμο! Η πραγματική αγάπη όχι...η και "καλά". Και η ιστορία αυτού του ζευγαριού μας το αποδεικνύει. Έπειτα από ένα τρομερό ατύχημα η κοπέλα παραμορφώθηκε. Ο σύντροφός όμως έμεινε εκεί αποδεικνύοντας τι σημαίνει αγάπη... Αυτό σημαίνει αληθινή αγάπη. Το πτηνό που πεθαίνει όταν πεθάνει ο σύντροφος του!

Σκεφτείτε για λίγο ποιες είναι οι πλευρές του συντρόφου σας ή του έρωτα της ζωής σας που σας ελκύουν περισσότερο.

Είναι τα μάτια που σας κοιτάζουν σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο να δουν; Είναι τα το γλυκό , παιχνιδιάρικο ή σκέτο χαμόγελο; Είναι το τέλειο δέρμα, λείο και λαμπερό; Το αγαπημένο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του; Ή το τέλειο καυτό σώμα;

Κοιτάζοντας ο ένας μέσα στα μάτια του άλλου…

Αλλά αν τα βάλετε όλα αυτά στην άκρη και έχετε μόνο την ουσία, την βασική προσωπικότητα του συντρόφου που θαυμάζετε, θα τον αγαπούσατε ακόμη;

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε η εξωτερική εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο στην έλξη και την αγάπη.

Συχνά λοιπόν ξεχνάμε την προσωπικότητα κάποιου και εστιάζουμε στην φυσική ομορφιά.

Να γιατί λοιπόν γιατί η φωτογραφία αυτού του ζευγαριού κάνει τον γύρω του διαδικτύου και έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα.

Αυτός ο άνδρας αποδεικνύει ότι η αληθινή αγάπη δεν βασίζεται στην φυσική εμφάνιση. Όπως αναφέρεται από το Kappook, ένα ταϊλανδέζικo πρακτορείο ειδήσεων, η γυναίκα δουλεύει σε ένα εργοστάσιο με τον αδερφό της. Συνέβη όμως ένα ατύχημα και έπεσε οξύ πάνω τους που τους παραμόρφωσε. Η γυναίκα είναι τυφλή από τότε, πάνω από πέντε χρόνια τώρα. ‘Ένιωσα στενοχώρια και θυμό. Αλλά ήμουν τυχερή αφού έχω ακόμη τον σύζυγό μου.’ είπε.

Στα μάτια του είναι ακόμη το πιο όμορφο πρόσωπο που αγαπά.

Παρά τα σημάδια και τις ατέλειες, ακόμη φροντίζει και αγαπά το κορίτσι του. Η γυναίκα έχασε τα μάτια και την όραση. Η μύτη και το στόμα της έλιωσαν. Οι ζημιές συνεχίζουν να σημαδεύουν το σώμα της, όπως μπορείτε να δείτε, στον λαιμό, τα χέρια και τα πόδια. Όταν η 10χρονη φίλη του μπήκε στο νοσοκομείο για εγχείρηση της έγραψε ένα αθώο γράμμα. Ποτέ όμως δεν φανταζόταν ότι…

Παρά τα σημάδια, αυτός συνεχίζει να είναι δίπλα της

Το ζευγάρι μας δείχνει ότι η αληθινή αγάπη δεν βλέπει αλλά αισθάνεται. Δέχεται και δεν κρίνει. Μακάρι να βρούμε την αγάπη που θα κρατήσει όλη την ζωή μας ακόμη και αν η ομορφιά ξεθωριάσει ή το καυτό κορμί του συντρόφου μας γίνει πλαδαρό ή γεμίσει ρυτίδες λόγω της ηλικίας.

Αυτή είναι η πραγματική αγάπη άνευ όρων και χωρίς τα κοινωνικά πρότυπα και στάνταρ που θέλει να μας περάσει η σύγχρονη ζωή.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share