Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Παναθηναϊκός: Εκτός... Ελλάδος ο Μπεντίλ!

Μετά από απόφαση του Αργύρη Πεδουλάκη!

27 Σεπτεμβρίου 2019 14:26
Παναθηναϊκός: Εκτός... Ελλάδος ο Μπεντίλ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μπεν Μπεντίλ αναμένεται να βρεθεί εκτός της εξάδας των ξένων που θα δηλώσει σήμερα (27/9) ο Παναθηναϊκός για την Basket League.

Μετά την ολοκλήρωση των κινήσεων του καλοκαιριού, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης ήξεραν πως στο... παζλ του ρόστερ βρίσκονται εφτά ξένοι, γεγονός που θα άφηνε έναν εξ αυτών εκτός Basket League, τουλάχιστον σε πρώτη φάση.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να μην δηλώσουν σήμερα (27/9) τον Μπεν Μπεντίλ. Ο 24χρονος άσος εντυπωσίασε πέρσι στο πρωτάθλημα με την φανέλα του Περιστερίου, όμως για την ώρα θα υπολογίζεται μόνο για τα παιχνίδια της Euroleague, όπου φυσικά δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Φυσικά, πρέπει να σημειώσουμε πως επιτρέπονται και αλλαγές στην διάρκεια της σεζόν, ενώ η επιβεβαίωση του ελληνικού ρόστερ του «Τριφυλλιού» θα αφήσει τον Γκανέζο... εκτός επιλογών για το αυριανό (28/9, 19:00) ντέρμπι με την ΑΕΚ, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Basket League.

Με βάση τα παραπάνω, οι ξένοι του Παναθηναϊκού για το ελληνικό πρωτάθλημα θα είναι οι Τόμας, Ράις, Φριντέτ, Τζόνσον, Μπράουν και Ουάιλι.

Super League: Μαζί στη κορυφή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ! Έναν βαθμό πίσω τους η ΑΕΚ! (Video)

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ «γκέλαραν» με Παναθηναϊκό και Άρη, αντίστοιχα, αλλά παρέμειναν στην κορυφή της Super League μετά το πέρας της 4ης αγωνιστικής. Super League: Δείτε όλα τα γκολ και τις φάσεις της 1ης αγωνιστικής! (Video)

Κερδισμένη της αγωνιστικής η ΑΕΚ, που νίκησε τον Σάββατο τον Παναιτωλικό και είναι πλέον έναν βαθμό πίσω από «ερυθρόλευκους» και «ασπρόμαυρους», τους οποίους μάλιστα υποδέχεται την επόμενη Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Η Ξάνθη, παρά την ήττα της από την ΑΕΛ, είναι επίσης στους 9 βαθμούς, όπως και η ΑΕΚ, όπως επίσης και ο Βόλος, που το Σάββατο επικράτησε του ΟΦΗ με σκορ 1-0.

Στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε με πάθος και στα 90 λεπτά και δικαιώθηκε στο τέλος, με το γκολ που πέτυχε ο Μολό με πέναλτι για το τελικό 1-1. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, από την άλλη, ο Άρης έβαλε δύσκολα στον ΠΑΟΚ και μάλιστα έφτασε μια ανάσα από ένα σπουδαίο «διπλό», αλλά το γκολ του Μίσιτς στο 90'+7' διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Το Σάββατο, η ΑΕΚ επικράτησε του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο με σκόρερ τον Λιβάγια (0-1), όπως και ο Βόλος του ΟΦΗ (με γκολ του Τόρες στο 75').

Στα άλλα ματς της τέταρτης αγωνιστικής, η Λάρισα κέρδισε πολύ εύκολα με σκορ 3-0 την Ξάνθη, που είχε τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς, ο Αστέρας Τρίπολης ανάσανε επικρατώντας του Ατρομήτου με 2-1, ενώ Λαμία και Πανιώνιος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, με τους «κυανέρυθρους» να... κλέβουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο

Βόλος-ΟΦΗ 1-0 (75′ Τόρες)
Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 2-1 (3′, 6′ Μ. Φερνάντες – 53′ Ρισβάνης)
Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-1 (68′ Λιβάγια)

Κυριακή

Λάρισα-Ξάνθη 3-0 (35' αυτ. Μεχντί, 53' Μιλοσάβλιεβιτς, 83' Μπέρτος)
ΠΑΟΚ-Αρης 2-2 (6' Μάτος, 90'+7' Μίσιτς - 4' Ιντέγε, 87' Ματίγια)
Λαμία-Πανιώνιος 1-1 (69' Μπεχαράνο - 90'+3' Αραμπουλί)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 1-1 (90' πέν. Μολό - 36' Γκερέρο)

Η βαθμολογία της Super League

  1. Ολυμπιακός 10
  2. ΠΑΟΚ 10
  3. Ξάνθη 9
  4. ΑΕΚ 9
  5. Βόλος 9
  6. ΟΦΗ 7
  7. Αρης 5
  8. ΑΕΛ 4
  9. Αστέρας Τρίπολης 3
  10. Λαμία 3
  11. Ατρόμητος 2
  12. Παναθηναϊκός 2
  13. Παναιτωλικός 0
  14. Πανιώνιος* -2

*Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με -6 βαθμούς το πρωτάθλημα

Το πρόγραμμα της επόμενης αγωνιστικής της Super League

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
17:15 Αρης-Λάρισα
19:30 Ολυμπιακός-Λαμία
20:00 Ατρόμητος-Παναιτωλικός

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
15:00 ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης
17:00 Ξάνθη-Βόλος
17:15 Πανιώνιος-Παναθηναϊκός
19:30 ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Ματσάρα στο Περιστέρι: Λύτρωση για ΠΑΟΚ στο 92! (video)

Ο ΠΑΟΚ φλέρταρε με την πρώτη γκέλα, αλλά πέρασε με 3-2 επί του Ατρόμητου από το Περιστέρι. Ο Κρέσπο λύτρωσε στο 90+2' τον Δικέφαλο, ενώ στο 88' είχε ακυρωθεί σωστά με VAR γκολ σε παρόμοια φάση. Άκπομ και Μάτος τα άλλα, ο Βέλλιος και τα δύο των γηπεδούχων.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε από τον Ατρόμητο στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση της Super League 1 και πέρασε με 3-2 από το Περιστέρι, φθάνοντας στην τρίτη νίκη του στα ισάριθμα πρώτα ματς στο πρωτάθλημα.

Ο Δικέφαλος προηγήθηκε με 2-0, με δύο γκολ μέσα σε πέντε λεπτά, χάρη στα τέρματα των Τσούμπα Άκπομ και Λέο Μάτος. Βρέθηκε όμως να πετά στα σκουπίδια το προβάδισμα που απέκτησε. Ο Απόστολος Βέλλιος με δύο δικά του γκολ ισοφάρισε για τον Ατρόμητο, ο οποίος ήταν φανερά ανώτερος του αντιπάλου του στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 88ο λεπτό ο Βαρέλα σκόραρε, αλλά το γκολ σωστά δεν μέτρηση για οφσάιντ. Ίδια φάση στο 90+2', αυτή τη φορά ο Κρέσπο καλυπτόταν και χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ. Δείτε τα έξι πράγματα που μάθαμε από το ματς.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share