Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

H ξανθιά του τελικού του Champions League ξαναχτυπά! Μαζί με τον καφέ παίρνεις και το φορεμένο εσώρουχό της! (Video)

Θυμηθείτε την εισβολή της!

11 Σεπτεμβρίου 2019 11:23
H ξανθιά του τελικού του Champions League ξαναχτυπά! Μαζί με τον καφέ παίρνεις και το φορεμένο εσώρουχό της! (Video)

Ο τελικός του Champions League τον περασμένο Μάϊο, έμεινε χαραγμένος στη μνήμη όλων των φιλάθλων ανά τον κόσμο. Όχι όμως για το θέαμα, αλλά για την ξανθιά που εισέβαλε στο γήπεδο με μαγιό που λίγα άφηνε στην φαντασία. Έγινε viral! Ξεκαρδιστική αναπαράσταση της εισβολής Wolanski στον τελικό του Champions League! (Video)

Όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια, η κοπέλα δεν το έκανε για πλάκα αλλά για να διαφημίσει το σάιτ του συντρόφου της, Vitaly Zdorovetskiy, το οποίο είναι ερωτικού περιεχομένου.Η αξία για μια διαφήμιση στον τελικό θα ήταν απαγορευτικά πανάκριβη, αλλά χάρη στην Kinsey η ιστοσελίδα έγινε γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους- κυρίως άντρες - μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Η εισβολή της στο γήπεδο την βραδιά του τελικού:

Ωστόσο, η ξανθιά καλλονή ξαναχτύπησε. Αυτή τη φορά όχι σε κάποιο ματς αλλά στον δρόμο. Συγκεκριμένα, η κοπέλα, πρόσφερε καφέ σε περαστικούς βγάζοντας παράλληλα το εσώρουχό της για να τους το δώσει να το μυρίσουν! Κάποιοι από αυτούς το έκαναν, ενώ κάποιοι άλλοι αρνήθηκαν ευγενικά.

Ίσως να είναι ο νέος τρόπος για να διαφημίσει ξανά το σάιτ του αγαπημένου της. Να περιμένουμε να την δούμε να μπουκάρει και στα παρκέ του Μουντομπάσκετ εντελώς γυμνή; Ποιος ξέρει...

Αυτή είναι η ξανθιά που "μπούκαρε" στον τελικό του Champions League! (Φωτό)

Στο 17ο λεπτό του χθεσινού τελικού του Champions League ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Τότεναμ, μία ξανθιά κοπέλα έτρεξε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να διακοπεί το ματς κι αυτή να απομακρυνθεί.

Νέα στοιχεία όμως έχουν να πουν κάτι περισσότερο για την εισβολέα!

Πρόκειται για την Κίνσι Βολάνσκι, η οποία είναι σύντροφος του γνωστού YouTuber Βίταλι Ζντοροβέτσκι. Ο 27χρονος Ρώσος είχε... μπουκάρει στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 μεταξύ Γερμανίας και Αργεντινής στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αλλά και σε έναν από τους τελικούς του Καβαλίερς – Ουόριορς το 2016, γράφοντας πάνω στο σώμα του «Ο Τραμπ είναι χάλια, ΛεΜπρόν για πρόεδρος!».

Ο Ζντοροβέτσκι έχει τιμωρηθεί για τις... εφόδους του σε αγωνιστικούς χώρους κι έτσι δεν μπόρεσε να κάνει «ντου» στο Τότεναμ – Λίβερπουλ.

Φρόντισε να στείλει, όμως, την σύντροφό του με ένα σέξι μαγιό, το οποίο έγραφε «Vitaly Uncensored».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share