Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Οριστικό: Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιβιτς!

Ποιο πόστο αναλαμβάνει;

27 Αυγούστου 2019 13:13
Οριστικό: Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιβιτς!

Ο Ίλια Ίβιτς είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, όπως είπε ο Κώστας Κετσετζόγλου και ανακοινώθηκε λίγα λεπτά μετά και από την ΠΑΕ. Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης! (Video)

Ο παλαίμαχος άσος απάντησε θετικά στην πρόταση του Δημήτρη Μελισσανίδη και η συμφωνία προβλέπει συμβόλαιο για 2+2 χρόνια. Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» θα παρουσιάσει το νέο του συνεργάτη στους παίκτες της ομάδας στην απογευματινή προπόνηση.

Ο Σέρβος άλλοτε επιθετικός της «Ένωσης» αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα και αναμένεται να χειριστεί και τις τελικές επαφές για την πρόσληψη προπονητή, με φαβορί τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο 48χρονος πλέον Ίβιτς είχε περάσει από την ΑΕΚ αρχικά ως ποδοσφαιριστής από το 2002 μέχρι το 2004 και εν συνεχεία δούλεψε σε πόστο διευθυντή ποδοσφαίρου από το 2004 μέχρι το 2007 και επέστρεψε τη σεζόν 2008/09 μετά από ένα σύντομο πέρασμα από ανάλογο πόστο στον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών.

Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

ΑΕΚ: Κρίσιμη ημέρα για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι!

Η σημερινή ημέρα θα κρίνει εν πολλοίς αν ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μπορεί να μπει στο… κάδρο για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Τράμπζονσπορ!

Ο Ουκρανός στόπερ συνεχίζει με ατομικό στις προπονήσεις της ΑΕΚ, αλλά έχει ανεβάσει στροφές και σήμερα θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό πρόγραμμα στα Σπάτα. Αν περάσει το… τεστ, τότε θα αυξηθούν κάπως οι πιθανότητες για συμμετοχή στη ρεβάνς (29/08, 20:30) με την Τράμπζονσπορ για τα play offs του Europa League.

Διότι για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με τους Τούρκους δεν «παίζει». Βόμβα μεγατόνων με Λάνγκφορντ η ΑΕΚ!

Υπενθυμίζεται ότι ο έμπειρος αμυντικός δεν δηλώθηκε αρχικά στην ευρωπαϊκή λίστα των «κιτρινόμαυρων», που, ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έως δύο αλλαγές μια ημέρα πριν τον πρώτο αγώνα (22/08, 21:00) ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Playoffs Champions League και Europa League: Που θα δείτε τις ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

Οι τρεις ελληνικές ομάδες, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη των playoffs του Champions League και του Europa League. Αυτοί είναι οι υποψήφιοι κορυφαίοι παίκτες στο Champions League!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κρασνοντάρ την Τετάρτη (21/08, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», με την αναμέτρηση να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORT 2 HD.

Την Πέμπτη (22/8), η ΑΕΚ υποδέχεται (21:00) την Τραμπζονσπόρ, με το παιχνίδι να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 1, ενώ λίγο αργότερα (22:00) ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, με τον αγώνα να έχει τηλεοπτική κάλυψη από το COSMOTE SPORT 1.

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα

Τετάρτη 21 Αυγούστου

22:00 Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ (COSMOTE SPORT 2 HD)

Πέμπτη 22 Αυγούστου

21:00 ΑΕΚ – Τραμπζονσπόρ (Novasports 1HD)

22:00 Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT 1HD)

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Super League: Δείτε όλα τα γκολ και τις φάσεις της 1ης αγωνιστικής! (Video)

Super League: ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ρίχνονται στη μάχη του πρωταθλήματος!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 
 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share