Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Με το δεξί ο Βόλος στο πρωτάθλημα της Super League! (Video)

Διπλό παραμονής με το καλημέρα 1-2 τον Πανιώνιο!

26 Αυγούστου 2019 07:32
Με το δεξί ο Βόλος στο πρωτάθλημα της Super League! (Video)

Με το... δεξί ξεκίνησε ο Βόλος το «παρθενικό» του ταξίδι στη Super League. Οι «νεοφώτιστοι» επικράτησαν δίκαια με 2-1 του Πανιωνίου στην πρεμιέρα, αποτέλεσμα που «βύθισε» με το «καλημέρα» την ομάδα της Νέας Σμύρνης, που ας μην ξεχνάμε ότι άρχισε τη σεζόν με τον «βραχνά» του «-6». Νικηφόρα πρεμιέρα για τον ΠΑΟΚ στη super league! (Video)

Οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν με τον Κότνικ κάτω από τα γκολπόστ, τους Παπαγεωργίου, Ντομίνγκες, Ευαγγέλου, Σαραμαντά στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Κόρμπο, Μανιάτη στον άξονα, τους Τσιλούλη, Καμαρά στα άκρα και τον Αρτσε σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Δούμτσιο.

Οι «νεοφώτιστοι» είχαν τον Γκαραβέλη στο τέρμα, τους Ντεντάκη, Δημόπουλο, Μπασόνγκ, Φεράρι στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τον Τσοκάνη «6αρι», τους, Ατιάτ, Μουνίθ εσωτερικούς, τους Ζοάο, Μυστακίδη στα «φτερά» και τον Γέντρισεκ στην κορυφή της επίθεσης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε και η... αίσθηση που έδινε ήταν πως ο Πανιώνιος ήθελε να κρατήσει μπάλα και ο Βόλος να «χτυπήσει» στην κόντρα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόλις στο 1' με τον Μυστακίδη και στο 12΄άγγιξαν το γκολ με τον Ζοάο, όταν βγήκαν στο τραζνίσιον, είχαν κενό χώρο, ο Γέντρισεκ κινήθηκε έξυπνα, έκανε την παράλληλη για τον συμπαίκτη του, όμως ο Κότνικ έδιωξε με τα πόδια.

Κάπου εκεί οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, χωρίς όμως να απειλούν. Εκεί βρίσκονταν το μεγάλο τους πρόβλημα, καθώς δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Βόλου. Που είχε «θέματα» (ο Μπασόνγκ έδειχνε ανέτοιμος), αλλά δεν μπορούσαν να το εκμεταλλευτούν. Ετσι... κυλούσε το παιχνίδι, μέχρι το 38΄όπου ο Μουνίθ εκτέλεσε το φάουλ από μακριά, ο Κότνικ δεν υπολόγισε σωστά την πορεία της μπάλας που «έσκασε» μπροστά του και κατέληξε στα δίχτυα του. Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ: «Τελείωσε» Καρντόσο και Λυμπερόπουλο ο Μελισσανίδης! (Video)

Μέχρι την ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι, ενώ το δεύτερο μισό ξεκίνησε σε ανάλογο τέμπο. Ο Πανιώνιος προσπαθούσε να πιέσει και ναι μεν άρχιζε πλέον να επισκέπτεται με αξιώσεις τα καρέ του Βόλου, όμως δεν έκανε τη μεγάλη φάση. Απείλησε με τους Αρτσε (55'), Εμμανουηλίδη (65'), έδειχνε να...παίρνει τα πάνω του, αλλά στο 73' ο Μουνίθ βγήκε στην πλάτη της «κυανέρυθρης» άμυνας (ήταν ψηλά), μπήκε στην περιοχή του Κότνικ και με ωραία ενέργεια τον πλάσαρε εύστοχα.

Τότε ο ρέφερι Ζαχαριάδης ζήτησε/του είπαν έλεγχο VAR, μήπως ο σκόρερ ήταν σε θέση οφ σάιντ και γίναμε μάρτυρες σε κάτι που δεν... συνηθίζεται. Σε ανάλογες περιπτώσεις κανονικά οι «VARίστες» ενημερώνουν τον διαιτητή αν υπάρχει ή όχι παράβαση, όμως στην προκειμένη κλήθηκε να δει εκείνος τη φάση και τελικά αποφάνθηκε πως το γκολ είναι κανονικό.

Ουσιαστικά ο αγώνας έληξε εκεί, ενώ ο Βόλος θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του, καθώς στο 78' ο Σαραμαντάς έδιωξε πάνω στη γραμμή του πλασέ του Γέντρισεκ, ύστερα από λάθος του Ευαγγέλου.

Οι γηπεδούχοι πάντως παραμένουν μία... εφτάψυχη ομάδα και στο φινάλε προσπάθησαν να φέρουν τα πάνω-κάτω. Με τον Αραμπούλι απειλούσαν πλέον ουσιαστικά και εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν από το 86' με 10 παίκτες, αφού τότε υπέστη θλάση ο Μπασόνγκ και αποχώρησε. Ο Γεωργιανός με κεφαλιά μείωσε στο 90'+3', στα υπόλοιπα 3 λεπτά κέρδισαν 2 κόρνερ, αλλά τελικά δεν ήρθε η ολική ανατροπή.

Super League 2: Επίθεση εξαπέλυσε στην ΕΠΟ!

Ακόμη δεν έχουν υπογραφεί οι συμβάσεις των ομάδων της Super League 2 και Football League με την ΕΡΤ, όπως προέβλεπε η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει έκρυθμη! Super League: Ολες οι μεταγραφές που έκαναν και οι 14 ομάδες!

Αύριο έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του ΔΣ προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των τηλεοπτικών, ωστόσο σήμερα προέκυψε μια άκρως επιθετική ανακοίνωση εναντίον της Ομοσπονδίας καθώς η ΕΠΟ με τελεσίγραφο που έστειλε ζητά να πληρωθούν άμεσα τα παράβολα για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι τα δύο πρωταθλήματα είναι στον αέρα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:
«Την ώρα που οι ομάδες της Super League 2 και της Football League παλεύουν καθημερινά για να δοθεί άμεση λύση στο θέμα των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων, η ΕΠΟ αγνοώντας ή αδιαφορώντας για το πρόβλημα που έχει προκύψει ζητά επισταμένως με τελεσίγραφα τα παράβολα για τη συμμετοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδος.

Θα παρακαλούσαμε αντ’ αυτού, να σταθούν στο πλευρό της Ένωσης σε αυτή την προσπάθεια, προκειμένου να δημιουργήσουμε όλοι μαζί, με τις καλύτερες προϋποθέσεις το ποδόσφαιρο που οραματιζόμαστε».

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share