Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θλίψη: Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (photo)

Σοκ!

15 Αυγούστου 2019 16:57
Θλίψη: Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (photo)

Θλίψη στο βρετανικό και παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτοκτόνησε σε ηλικία μόλις 20 ετών. Πέθανε ο Λεωνίδας Μακρυγιάννης!

Πριν λίγες ημέρες, ο Άνχελ Ντι Μαρία, είχε προκαλέσει σοκ με τις δηλώσεις του σχετικά με το πόσο δύσκολη είναι η ζωή των ποδοσφαιριστών. Δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πιο φρικτό τρόπο, καθώς πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτοκτόνησε.

Ο άτυχος άσος, δεν μπόρεσε να αντέξει το ψυχολογικό βάρος και την ψυχική κόπωση που του δημιούργησαν οι συνεχόμενοι σοβαροί τραυματισμού, οι οποίοι τον ανάγκασαν να βάλει τέλος στην καριέρα του.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες των «κόκκινων διάβολων», ωστόσο έσπασε το χέρι και δεν κατάφερε να μπει στην ομάδα. Προσπάθησε να δοκιμαστεί σε μικρότερες κατηγορίες, ωστόσο διάφοροι τραυματισμοί του έβαλαν τέλος στην καριέρα.

Βρέθηκε απαγχονισμένος στην αποθήκη του πατρικού του σπιτιού στο Gellifor, από τους γονείς του, έχοντας αφήσει παράλληλα πολλά σημειώματα αυτοκτονίας, εξηγώντας τους λόγους που προέβη στην πράξη αυτή.

Σοκ: Νεκρός σε φρικτό δυστύχημα πασίγνωστος ποδοσφαιριστής! (photos)

O διεθνής χαφ πήρε πρόσφατα μεταγραφή για ομάδα της Ινδίας και είχε επιβιβαστεί στο μοιραίο τρένο με προορισμό την Καλκούτα.

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο άτυχος παίκτης έπεσε από το τρένο, με την σορό του να εντοπίζεται στο Chhattisgarh, ενώ η αναγνώριση του πτώματος έγινε από το κινητό τηλέφωνο που είχε πάνω του.

Το τραγικό είναι πως σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, ο παίκτης είχε πεθάνει από τις 9 Αυγούστου, με την σορό του να εντοπίζεται μόλις πριν λίγες ώρες.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share