Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πέθανε ο Λεωνίδας Μακρυγιάννης!

Απέραντη θλίψη!

15 Αυγούστου 2019 15:18
Πέθανε ο Λεωνίδας Μακρυγιάννης!

Ένας από τους σημαντικότερους αθλητές στον ελληνικό στίβο «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών. Πρόκειται για τον Λεωνίδα Μακρυγιάννη, που ήταν κυρίαρχος στον ακοντισμό τη δεκαετία του '70 τόσο με τη φανέλα του Εθνικού Γ.Σ. όσο και με την Εθνική ομάδα, της οποίας αποτέλεσε μέλος για πολλά χρόνια.


Κάτοχος πολλών πανελληνίων ρεκόρ
Αναδείχθηκε πολλές φορές πρωταθλητής Ελλάδας, ήταν κάτοχος πολλών πανελληνίων ρεκόρ. Οι παλαιότεροι θυμούνται έναν αγώνα του στη Λαμία το 1970. Έστειλε τόσο μακριά το ακόντιο του, ώστε έφτασε στην απέναντι εστία και καρφώθηκε στα δίχτυα.

Η «σκιά» του Παπούλια
Από τα αθλητικά του χρόνια στον Εθνικό υπήρξε ακόλουθος του Κάρολου Παπούλια και οδηγός του από τη θητεία του τελευταίου στο υπουργείο Εξωτερικών, αλλά και όταν ανέλαβε την Προεδρία της Δημοκρατίας.


«Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στους οικείους τους, ενώ τη βαθιά του λύπη εξέφρασε και ο γενικός γραμματέας της ομοσπονδίας, Βασίλης Σεβαστής, που υπήρξε με τον εκλιπόντα για χρόνια συναθλητής στην εθνική ομάδα» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τετάρτη (14/8) στις 17.30 το απόγευμα στην Ελάτεια Φθιώτιδας

Πέθανε από έμφραγμα εννέα χρόνια μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ! (photos)

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 37 ετών άφησε ο Γουόλτερ Μαρτίνες, προδομένος από την καρδιάτου. Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος αθλητής (photos)

Η είδηση του θανάτου του 37χρονου Γουόλτερ Μαρτίνες, σκόρπισε τη θλίψη στον αθλητικό κόσμο της Ονδούρας. Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από την χώρα του, ο άλλοτε χαφ των San Jose Earthquakes και της Beijing Guoan “έσβησε” μετά από καρδιακό επεισόδιο (αντιμετώπιζε προβλήματα με την καρδιά του).

Ο Μαρτίνες αγωνιζόταν στο χώρο του κέντρου και είχε περάσει από πολλές ομάδες στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την Αλαβές να ξεχωρίζει και να είναι η μοναδική από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο!

Οι περισσότεροι φίλοι του ποδοσφαίρου τον θυμούνται από την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 (η δεύτερη της Ονδούρας). Το 2016 αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο…

Το καρδιακό επεισόδιο του Μαρτίνες έγινε μετά από βραδινή έξοδο με τον φίλο και πρώην συμπαίκτη, Χοσέ Τσέπο Φερνάντεζ.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share