Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ξεκίνησαν οι μηνύσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! - Για ποιο λόγο μήνυσε Αμερικάνο πολίτη;

Θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Αμερικανό στα δικαστήρια..

9 Ιουλίου 2019 08:05
Ξεκίνησαν οι μηνύσεις για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! - Για ποιο λόγο μήνυσε Αμερικάνο πολίτη;

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μπελάδες και θα πάει στα δικαστήρια να λύσει τις διαφορές του! Τι συνέβη όμως για τον καλύτερο παίκτη του κόσμου; Για ποιον λόγο μήνυσε έναν Αμερικανό πωλητή; Τι κι αν απολάμβανε τις διακοπές του με την κοπέλα του σύντομα θα έχει δικαστικές περιπέτειες!

Ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς, προχώρησε σε νομικά μέτρα κατά του Τζίντερ Μπόγκαλ, κάτοικο στην Πενσιλβάνια, καθώς προσπαθούσε να πουλήσει προϊόντα ένδυσης με το όνομά του, χωρίς να έχει πάρει την νόμιμη άδεια.

Έκανε τις πωλήσεις μέσω ίντερνετ, με τους δικηγόρους του Γιάννη, να αναφέρουν πως ο κατηγορούμενος «μπέρδευε και εξαπατούσε καταναλωτές, κάνοντας τους να πιστεύουν ότι παίρνουν αυθεντικά προϊόντα που φέρουν το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Reuters, ο Ελληνας άσος προσπάθησε να επικοινωνήσει δια αλληλογραφίας μαζί του, ζητώντας του να σταματήσει να πουλάει παράνομα τα προϊόντα από τις 3 Μαϊου, αλλά δεν πήρε απάντηση. Ο Γιάννης, που βρίσκεται στη χώρα μας κάνοντας φιλανθρωπικά events, κάνει αγωγή ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων στον Μπόγκαλ, ο οποίος πουλούσε μπλούζες με το πρόσωπό του, κάνοντας και προσφορά 10% στους φίλους των Μπακς που αγόραζαν τα προϊόντα.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πόσα θα εισπράξει με το καινούριο συμβόλαιο που έκλεισε;

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε το ύψος του νέου συμβολαίου του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ!

Απίστευτο χρηματικό ποσό που δεν τελειώνει ούτε σε 3 ζωές!

Είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ΝΒΑ και ο σπουδαιότερος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ο ΜVP της κανονικής διάρκειας του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο βρίσκεται στην χώρα μας εδώ και μερικές ώρες, η... τύχη του ωστόσο που «κυνήγησε» και έφτιαξε, διαρκώς βελτιώνεται σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο.

Ο Αντετοκούνμπο απολαμβάνει την δεδομένη χρονική στιγμή στους Μιλγουόκι Μπακς ένα εξαιρετικό συμβόλαιο που αγγίζει τα 25 εκατομμύρια δολάρια, από το καλοκαίρι του 2020 όμως θα είναι σε θέση να αποκτήσει τις μεγαλύτερες απολαβές όλων των εποχών στο ΝΒΑ και να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού!

Πιο συγκεκριμένα, εφόσον το επιθυμεί, ο Γιάννης μπορεί να υπογράψει supermax επέκταση συμβολαίου για πέντε ακόμη χρόνια συνολικής αξίας 253.750.000 δολαρίων, λαμβάνοντας μάλιστα την τελευταία σεζόν σχεδόν 60 «χαρτιά!».

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μαζί με τα παιδιά ''Ελπίδα''!

Πανικός με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share