ΑΡΧΙΚΗ SPORTS

Aπό εμπόριο ναρκωτικών «ξέπλενε» χρήματα το κύκλωμα στημένων του Ραούλ Μπράβο!

Aπό εμπόριο ναρκωτικών «ξέπλενε» χρήματα το κύκλωμα στημένων του Ραούλ Μπράβο!
Athensmagazine Ορίστε μας ως προτεινόμενη πηγή ειδήσεων στο Google

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «El Mundo», η οργάνωση που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες τόσο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν όσο και στις μικρότερες κατηγορίες της χώρας «ξέπλενε» χρήματα που προέρχονταν από εμπόριο ναρκωτικών!

Όπως αναφέρεται, μάλιστα, θεωρείται πως το στήσιμο αγώνων δεν ήταν η κύρια δραστηριότητα του Κάρλος Αράντα, ο οποίος μαζί με τον Ραούλ Μπράβο, φέρεται ως επικεφαλής της οργάνωσης.

Τα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των αρχών που έφεραν σε πέρας την «Επιχείρηση Οίκος» αποκαλύπτουν ότι σημαντικά ποσά που προέρχονταν από ναρκεμπόριο χρησιμοποιήθηκαν για να δωροδοκηθούν οι παίκτες που ήταν τα… εργαλεία για να στηθούν τα παιχνίδια.

Οι έρευνες των ισπανικών αρχών φυσικά συνεχίζονται καθώς όλα δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμα πολλές πτυχές της υπόθεσης που παραμένουν άγνωστες.

Πηγή: SDNA

Ο Ραούλ Μπράβο μπλεγμένος ΚΑΙ σε κύκλωμα κοκαΐνης!

Με αφορμή τη σύλληψη του Ραούλ Μπράβο για οργάνωση στημένων αγώνων, ισπανική εφημερίδα αποκαλύπτει την εμπλοκή του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε κύκλωμα που διακινούσε κοκαΐνη!

Πρόκειται για μια υπόθεση που αφορά την εξάρθρωση οργάνωσης που διακινούσε κοκαΐνη και χάπια έκσταση το 2003 στη Μαδρίτη. Τότε ο Ισπανός αμυντικός ήταν παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ το πρώτο εξάμηνο εκείνης της χρονιάς είχε δοθεί δανεικός στη Λιντς.

 

Όπως αποκαλύπτει ρεπορτάζ της εφημερίδας «ABC», τόσο ο Μπράβο όσο και ο έτερος εγκέφαλος του κυκλώματος των στημένων αγώνων, Κάρλος Αράντα, είχαν προσαχθεί το 2003 για να καταθέσουν για υπόθεση που αφορούσε ναρκωτικά.

 
 

Τότε είχαν συλληφθεί τρία άτομα ως επικεφαλής του κυκλώματος διακίνησης. Πάνω τους είχαν βρεθεί 8,5 κιλά κοκαΐνης και 4.000 χάπια έκστασηόπλα, μεγάλες ποσότητες χρημάτων και πλαστά έγγραφα. Κατηγορήθηκαν ότι διακινούσαν τα ναρκωτικά σε καλά στέκια της Μαδρίτης.

Πως εμπλέκονται οι δύο ποδοσφαιριστές στην υπόθεση; Ο επικεφαλής του κυκλώματος με τα ναρκωτικά συνελήφθη οδηγώντας το αυτοκίνητο του Ραούλ Μπράβο. Ένα ακόμα αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε η σπείρα ανήκε στον Αράντα.

Έτσι, ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, του Άρη και της Βέροιας κλήθηκε να καταθέσει. Ο Μπράβο παραδέχθηκε ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό του, αλλά είπε ότι απλά το είχε δώσει στον φίλο του να το πουλήσει. Άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης ζήτησαν από τις αρχές να μην δημοσιοποιήσουν τα γεγονότα για να μην πληγεί το προφίλ του συλλόγου.

Πηγή: SDNA

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Προσθήκη Σχόλιου