Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάρωσε και στη Μαδρίτη!

Τίποτα δεν τον σταματά!

9 Μαΐου 2019 20:55
Στέφανος Τσιτσιπάς: Σάρωσε και στη Μαδρίτη!

Τίποτα δεν σταματά τον Στέφανο Τσιτσιπά! Σειρά ήταν της Ισπανίας όπου και στη Μαδρίτη σάρωσε! Στον αγώνα αυτό, το γήπεδο ήταν σε χώμα, πράγμα που δεν πτόεισαι τον Έλληνα τενίστα!

Πετάει πλέον και στις χωμάτινες επιφάνειες ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες κατέκτησε πανηγυρικά το τουρνουά στο Εστορίλ, τον τρίτο τίτλο στην πολλά υποσχόμενη καριέρα του, συνεχίζει τις καταπληκτικές εμφανίσεις του λίγο προτού ριχτεί στη μάχη του Ρολάν Γκαρός.

Και το κάνει σε ένα υψηλότερου επιπέδου τουρνούα από εκείνο του Εστορίλ, όπως είναι το... 1000άρι ATP της Μαδρίτης. Μετά την επικράτησή του απέναντι στον Γάλλο Μαναρινό με 2-0 σετ στον β' γύρο, ο Τσιτσιπάς ισοπέδωσε επίσης με 2-0 (6-3, 6-4) και τον Ισπανό Φερνάνδο Βερντάσκο, ο οποίος είναι νούμερο 38 στην παγκόσμια κατάταξη.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και κέρδισε το πρώτο σετ άνετα με 6-3 κάνοντας ένα μπρέικ στον αντίπαλό του στο τέταρτο γκέιμ. Ακόμη πιο φορτσάτος μπήκε και στο δεύτερο σετ καθώς έσπασε το σέρβις του Βερντάσκο στο πρώτο γκέιμ, ενώ ακολούθησε και δεύτερο μπρέικ στο πέμπτο γκέιμ (4-1). Ο Ισπανός απάντησε με μπρέικ στο επόμενο γκέιμ (4-2) αλλά ο Τσιτσιπάς διατήρησε το χέρι του μέχρι το φινάλε (6-4) φτάνοντας σε μια σημαντική νίκη που καταδεικνύει πλέον και τη σταθερότητα που έχει αποκτήσει στο παιχνίδι του απέναντι σε ανταγωνιστικούς παίκτες.

Απέναντί του στους προημιτελικούς θα βρει τον νικητή του ζευγαριού Α. Ζβέρεφ (Γερμανία) - Χουρκάζ (Πολωνία).

Στέφανος Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στους "16" του Madrid Open!

Στον γύρο των «16» του Mutua Madrid Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας που είναι Νο-9 στον κόσμο, επικράτησε 6/2 7/5 του Γάλλου Αντριαν Μαναρίνο (Νο-56) και πέρασε στον επόμενο γύρο.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share