Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βόμβα στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Ουέμπερ!

Ραγδαίες εξελίξεις!

12 Απριλίου 2019 21:59
Βόμβα στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Ουέμπερ!

Στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Μπριάντε Ουέμπερ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Πειραιά.

Ο Μπριάντε Ουέμπερ μετράει... ώρες στον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ, παρά την πολύ καλή αγωνιστική εικόνα του στα παιχνίδια της ομάδας του Ντέιβιντ Μπλατ σε Ελλάδα και Ευρώπη, δεν θα μείνει για πολύ καιρό στους «ερυθρόλευκους».

Η κατάσταση δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή για τον άλλοτε παίκτη των Χιούστον Ρόκετς και των Μαϊάμι Χιτ στη θητεία του στους Πειραιώτες. Κι αυτό γιατί έχει «συλληφθεί» πολλές φορές να παραβιάζει το ωράριο και να ξενυχτάει, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη χώρα μας.

Έτσι, από τον Ολυμπιακό πάρθηκε η απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Άλλωστε, η ομάδα του Μπλατ δεν έχει στόχους στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, μετά και τον αποκλεισμό από την συνέχεια της Euroleague.

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Οι Αγγελόπουλοι στο ΣΕΦ!

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής τα αδέλφια Αγγελόπουλοι, για να μιλήσουν με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού.

Λίγες μέρες μετά από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από την Euroleague και την ήττα-σοκ στο Περιστέρι, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήγαν στο ΣΕΦ να μιλήσουν στην ομάδα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός μίλησαν με τους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας πίσω από κλειστές πόρτες, σε μια προσπάθεια συσπείρωσης σε μια κρίσιμη περίοδο για τον ΟΣΦΠ και το μέλλον του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η συνάντηση αυτή στην «ερυθρόλευκη» έδρα κράτησε αρκετές ώρες, με σκοπό να ξεκαθαρίσει πλήρως το τοπίο γύρω από τα θέματα που «ταλαιπωρούν» την ομάδα τη φετινή σεζόν και με ανοιχτό το ζήτημα της αποχώρησης του Ολυμπιακού από την Basket League για να πάει στην Αδριατική Λίγκα.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

ΑΕΚ: "Έκλεισε" ο Γκέιμπ Γιορκ!

Εξελίξεις στον Ολυμπιακό: Οι Αγγελόπουλοι στο ΣΕΦ!

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share