Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Super league: Με επεισόδια έληξε ο αγώνας Νέων Απόλλων- Ατρόμητος!

Ακόμα και μια γυναίκα χτύπησε...

7 Απριλίου 2019 17:35
Super league: Με επεισόδια έληξε ο αγώνας Νέων Απόλλων- Ατρόμητος!

Από επεισόδια στιγματίστηκε το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα Νέων της Super League. Ξύλο ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, δέχτηκε επίθεση και γυναίκα μέλος του τεχνικού τιμ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».


Επεισοδιακό ήταν το φινάλε του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Ατρόμητο που έγινε στο Ρουφ για το πρωτάθλημα της Κ19 της Super League.

Super League: ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννενα 1-0

Όλα άρχισαν με την λήξη του αγώνα, όταν δύο παίκτες ένας από κάθε ομάδα ήρθαν στα χέρια, κάτι που είχε σαν συνέπεια το γήπεδο να μετατραπεί σε ρινγκ, καθώς ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στους παίκτες, την ίδια στιγμή που άνθρωποι του Απόλλωνα προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τους παίκτες του Ατρομήτου με κεφαλοκλειδώματα.

Από τα επεισόδια μεταξύ των παικτών και των παραγόντων των δύο ομάδων τραυματίστηκε και η Μαριάνθη Παπαδόγκονα μέλος του τεχνικού επιτελείου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Super League: Πάτησε τον Άρη ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός καθάρισε τον Άρη με 2-0 και στο χορτάρι τον καβάλησε βαθμολογικά, πληρώνοντας όμως το -9 από τις τιμωρίες. Το γκολ της χρονιάς ο Ινσούα, δεν υπήρχε Άρης στην επανάληψη.

Μπορεί να μην είχε τον κόσμο στο πλευρό του, μπορεί να απουσίαζαν βασικοί του παίκτες (Μπουζούκης, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτης) και να έχει απολέσει τις ελπίδες του για την κατάκτηση της 5ης θέσης, πλην όμως ο Παναθηναϊκός δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει με 2-0 τον φορμαρισμένο Αρη απόψε στο άδειο ΟΑΚΑ

Οι «πράσινοι» ήταν προβληματικοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο και κατέκτησαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα με δύο γκολ σε διάστημα 12 λεπτών (62’-74’), έχοντας στο ενεργητικό τους ένα γκολ-ποίημα με σκαφτό πλασέ από τον Ινσούα, με το οποίο «κλείδωσαν» το τρίποντο.

Μετά το πρώτο αναγνωριστικό 15λεπτο του ματς, ο Αρης ήταν αυτός που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας ορθολογικές συνεργασίες και σωστές αποστάσεις όταν βρίσκονταν σε φάση ανάπτυξης, αλλά και ξεκάθαρη στόχευση να «χτυπήσει» τη δεξιά πλευρά του Παναθηναϊκού, από την αντίστοιχη αριστερή δική του, με τους Λάρσον και Κορχούτ.

Με αυτόν τον τρόπο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και δημιούργησαν δύο υποσχόμενες ευκαιρίες με τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Μαρτίνες στη μία εκ των οποίων η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει Διούδη (22’).

Αυτό ήταν και το μοναδικό αξιοσημείωτο γεγονός σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Παναθηναϊκός ήταν φλύαρος δημιουργικά, δίχως κίνηση χωρίς τη μπάλα και εμπνεύσεις μεσοεπιθετικά, με συνέπεια ο Κουέστα να ανησυχεί μόνο από ατομικές ενέργειες κυρίως του Μακέντα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε μεταμορφωμένος προς το καλύτερο και με κορυφαίους τον αριστερό στόπερ Οικονόμου και τον αριστερό φουλ μπακ Ινσούα, έφτασε σε μία εύκολη επικράτηση. Το γκολ του Δώνη (62’) και η τρομερή «λόμπα» του Ινσούα στο 74’ έφταναν και περίσσευαν στους «πράσινους» που κατέκτησαν μια νίκη ψυχολογίας, αλλά και γοήτρου.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε περισσότερα από τον κόσμο των sports στο Athensmagazine.gr

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share