Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατριχιαστικό ατύχημα στη Formula: Μονοθέσιο σηκώθηκε στον αέρα και καρφώθηκε σε εξέδρα! (video)

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα...

18 Νοεμβρίου 2018 13:31
Ανατριχιαστικό ατύχημα στη Formula: Μονοθέσιο σηκώθηκε στον αέρα και καρφώθηκε σε εξέδρα! (video)

Ένα τρομακτικό ατύχημα συνέβη στο γκραν πρι του Μακάου στη Formula 3. Με τον αγώνα να βρίσκεται στον 4ο γύρο το μονοθέσιο της 17χρονης Σοφία Φλορς ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με προπορευόμενο μονοθέσιο, να σηκωθεί στον αέρα, να χτυπήσει στις μπαριέρες έχοντας προηγουμένως περάσει ξυστά από θεωρείο με φωτορεπόρτερ και κάμερα μαν.

Αμέσως επικράτησε πανικός και το γκραν πρι διεκόπη με άπαντες να έχουν στο μυαλό τους τι μπορεί να συνέβη όχι μόνο στην 18χρονη οδηγό αλλά και σε όσους ενεπλάκησαν στο ατύχημα.

Δείτε τα σχετικά VIDEO:

Ευτυχώς για όλους λίγη ώρα αργότερα η Παγκόσμια Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία η νεαρή οδηγός είχε βρει τις αισθήσεις της και οδηγούνταν στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έχει καρκίνο, δεν θα ζήσει πολύ, έπαθα σοκ": Χαμός με την Τατιάνα Στεφανίδου

Η ανακοίνωση έλεγε: "Ένα σοβαρό ατύχημα συνέβη στον 4 γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 3 όπου ενεπλάκη η Σοφία Φλορς. Μετά από εξέταση από το ιατρικό τιμ η οδηγός έχει τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις".

Την ίδια ώρα οι πληροφορίες σημείωναν πως από το ατύχημα έχουν επίσης τραυματιστεί ένας ακόμη οδηγός, δυο φωτογράφοι και ένας κριτής του αγώνα αλλά όλοι τους είχαν τις αισθήσεις τους.

 

Sports

Ροή ειδήσεων

Share